april 20, 2024

Groenhuis

Groenhuis is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Demar Hamlin van de Bills spreekt haar dankbaarheid uit in haar eerste openbare opmerkingen

Demar Hamlin van de Bills spreekt haar dankbaarheid uit in haar eerste openbare opmerkingen

Buffalo, NY – Veiligheidsrekeningen Hamelens verwoesting Hij deelde zijn eerste openbare opmerkingen sinds hij op 2 januari een hartstilstand kreeg door een bericht te plaatsen Video ongeveer zes minuten lang Hij ging zaterdagavond naar zijn Instagram en bedankte iedereen voor de voortdurende steun en goede wensen van de afgelopen maand.

In een reactie op de “oprechte” video zei Hamlin, 24, dat het belangrijk voor hem was om te wachten om op het “juiste moment” in het openbaar te spreken, omdat er “veel in mezelf te verwerken was – mentaal, fysiek en zelfs spiritueel”. De video is opgenomen in de vestiging van het team in Orchard Park, New York. Hij verklaarde in de video dat hij vooruitgang blijft boeken in zijn herstel.

“Ik kan je niet vertellen hoeveel ik alle liefde, alle steun en alles waardeer dat op mijn pad kwam”, zei Hamlin. “Wat mij is overkomen op ‘Monday Night Football’ is volgens mij een direct voorbeeld van God die mij gebruikt als een vat om mijn passie en liefde rechtstreeks uit mijn hart met de hele wereld te delen en ik ben in staat om het terug te geven aan kinderen en kinderen. gemeenschappen over de hele wereld die dit het meest nodig hebben, en dat is altijd mijn droom geweest. Dit is altijd geweest waar hij voor stond en waar ik voor zal blijven staan.’

De video komt bijna een week nadat Hamlin voor het eerst in het openbaar verscheen tijdens de playoff-nederlaag van de Bills tegen de bezoekende Cincinnati Bengals. Hij werd op het videobord getoond terwijl hij zijn handen in de vorm van een hart hief, in wat zijn kenmerkende gebaar is geworden, terwijl hij ook de menigte oppompte.

READ  Een hamstringblessure kan de veiligheid van San Francisco 49ers Jimmy Ward naar de IR sturen om het seizoen te openen

Terwijl Hamlin verder herstelde, plaatste hij berichten en foto’s op sociale media vol updates en dankbaarheid voor goede wensen.

Hamlin’s Chasing M haalde meer dan $ 9 miljoen op in de dagen nadat hij naar het ziekenhuis ging, met geld via een GoFundMe om een ​​spel te kopen waarvan het oorspronkelijke doel $ 2.500 was. Hij zei verrast te zijn door alle steun.

“Dit was iets dat begon voordat ik zelfs maar in de NFL kwam, iets dat klein begon, alleen maar om mijn kleine gemeenschap thuis, de McKees Rocks, te kunnen beïnvloeden. [Pennsylvania]zei Hamlin. Ik wilde gewoon mijn rol kunnen spelen en mijn rol kunnen spelen in mijn gemeenschap, omdat ik eropuit ga en mijn dromen najaag om de NFL te maken, en jullie hebben dat gewoon opgepikt en het verpest, en ik ben zo enthousiast over de dingen Ik heb op dit moment plannen voor de toekomst voor deze kinderen in het hele land.”

Hamlin bedankte Bills ’training, atletisch en medisch personeel, eerstehulpverleners en medisch personeel en zorgverleners in de ziekenhuizen van Cincinnati en Buffalo die allemaal een rol speelden bij het redden van zijn leven, verwijzend naar de velen bij naam.

Hamlin verbleef ongeveer een week in het University of Cincinnati Medical Center na een hartstilstand tijdens het eerste kwartaal van het reguliere seizoen van Bills ‘Week 17 tegen de Cincinnati Bengals. Vervolgens vloog hij naar New York en bracht ongeveer twee dagen door in het Buffalo General Medical Center/Gates Vascular Institute, voordat hij op 11 januari werd ontslagen.

Vervolgens bedankte hij zijn ouders, Mario en Nina, “die letterlijk mijn anker en alles voor mij zijn en nooit van mijn zijde zijn geweken”, en zijn 7-jarige broer Damir, die de reden is, de reden waarom ik ernaar streef elke dag mijn best te doen.”

READ  Hoe PFF Brock Purdy, 49ers beoordeelt in regelrechte overwinning op Seahawks – NBC Sports Bay Area en Californië

In de video bedankte Hamlin ook familie, vrienden, teamgenoten en de hele Bills-organisatie voor het blijven controleren en steunen. De Bengals, en de NFL als geheel, erkenden ook “teamloyaliteit opzij te zetten om het leven van één kind te redden”, aangezien het team en de competitie hun steun voor Hamlin op verschillende manieren betuigden, van donaties tot gebeden tot T- shirts voor de wedstrijden van week 18.

“Daar ben ik niet door verrast, maar ik ben zo dankbaar, en ik zal daar voor altijd dankbaar voor zijn”, zei Hamlin.

Hamlin bedankte ook de fans, vooral de Bills Mafia, voor de liefde en steun, en merkte op dat alle kinderen die hem brieven en geschenken stuurden hem inspireerden.

“Het is altijd belangrijk geweest om een ​​rolmodel te zijn,” zei Hamlin, “maar alleen al door de liefde en steun van jonge mensen te zien, krijg ik zin om terug te geven en in gemeenschappen uit te gaan en kinderen aan te raken. Wees dit voorbeeld dat ze kunnen kijken bij, aanraken, voelen, praten, en weet dat waar ze ook over dromen, het echt is. Het kan gebeuren als je gefocust blijft, toegewijd blijft aan wat je doet, weet je, want dat is zo ongeveer wat me hier heeft gebracht. “

Hamlin beëindigt de video met zijn handen die een hart vormen.

“Ik ga geweldige, geweldige dingen blijven doen”, zei Hamlin. “Ik had het niet kunnen doen zonder jouw steun en liefde, en ik kan niet wachten om je mee te nemen op deze reis.”

READ  MLB-reporter Kelsey Wingert herstelt na '95 MPH line drive' naar het hoofd