juli 25, 2024

Groenhuis

Groenhuis is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Disney-CEO Bob Iger zegt: ‘Ik wil me niet verontschuldigen voor het maken van vervolgfilms’ – Deadline

Disney-CEO Bob Iger zegt: ‘Ik wil me niet verontschuldigen voor het maken van vervolgfilms’ – Deadline

Bob Iger maakte onlangs nog een opmerking over de lauwe kassa van Disney, maar zei dat het bedrijf een geweldig theatraal aanbod heeft dat ongeëvenaard is door andere studio’s en “Ik denk dat ik me niet wil verontschuldigen voor het maken van vervolgfilms.”

“Sommigen van hen hebben het heel goed gedaan. En het waren ook goede films. Ik denk dat er een reden moet zijn om het te doen, buiten de business om. Je moet een goed verhaal hebben. En we hebben veel gedaan.” zei hij tijdens een vraag-en-antwoordsessie op de DealBook-conferentie, gehouden door de New York Times: “Dat betekent niet dat we ze niet zullen blijven maken.”

Interviewer Andrew Ross Sorkin las een brief voor aan de aandeelhouders, geschreven door Walt Disney in 1966, waarin hij de sequels bekritiseerde. “Ik ben van nature een experimentator. Tot op de dag van vandaag geloof ik niet in consequenties. Ik kan geen populaire cursussen volgen, ik moet verder met nieuwe dingen. Er zijn veel nieuwe werelden te veroveren. Mensen zijn er trouwens al ons gevraagd vervolgfilms te produceren sinds Mickey Mouse voor het eerst een ster werd.

“Op dit moment denken we er niet aan om nog een Mary Poppins-film te maken, en dat zullen we ook nooit doen. Misschien komen er andere projecten met evenveel kritisch en financieel succes. Maar we weten dat we geen homerun kunnen slaan met de honken elke keer vol. tijd dat we spelen.’ We weten ook dat de enige manier waarop we het eerste honk kunnen bereiken, is door terug te blijven komen en te blijven zwaaien.

READ  Pat Sajak krijgt zijn eerste nieuwe optreden na het vertrek van "Wheel of Fortune".

Iger zei dat hij soms Walts kantoor binnenwandelt, dat bewaard is gebleven zoals het was. “Ik ga naar zijn kantoor, gewoon om zijn aanwezigheid te voelen. Ik weet dat het een beetje vreemd klinkt, maar het is een leuke manier om te ontspannen en de erfenis van het bedrijf te waarderen. En het eerste dat je echt beseft als je Walt bestudeert, is dat Walt “Hij was geweldig in het zich aanpassen aan veranderingen. Ten eerste hield hij van technologie, en hij hield ervan om technologie te gebruiken. Hij wist ook dat de wereld geen statische plaats is.

Hij gaf toe dat de zaken een wending hadden genomen en beloofde, net als hij, dat Disney zich voortaan op kwaliteit in plaats van op kwantiteit zou concentreren. WonderenLaatst Indiana Jones En een handvol andere films stelde teleur. Maar hij verdedigde ook de studioplaat. “Ik ben er niet zeker van dat een andere studio een aantal van de cijfers zou halen die wij hebben behaald. Ik bedoel, we zijn op het punt gekomen waarop we teleurgesteld zijn als een film geen miljard dollar opbrengt aan de wereldwijde kassa. een ongelooflijk hoge lat.”

“Ik ben hier heel open over geweest en ik zou nu willen zeggen dat het mijn eerste prioriteit is om de studio creatief te transformeren.”