mei 24, 2024

Groenhuis

Groenhuis is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Dit is wanneer de ‘Diablo 4’ Pre-Early Access-recensies arriveren

Dit is wanneer de ‘Diablo 4’ Pre-Early Access-recensies arriveren

Nou, mijn recensie-ontwerp is gesloten en nu mag ik je officieel laten weten wanneer mijn recensie, ieders recensie van Diablo 4, is gepubliceerd.

Het duurt nog twee dagen voor vroege toegang op 1 juni Pre-order spelers kunnen Diablo 4 een paar dagen voor de “echte” lancering op 6 juni spelen (update: wist niet dat je moest pre-orderen) Speciale editie voor juni 1e, bot)

De datum en tijd waarop de review is geblokkeerd DinsdagEn 30 mei om 9.00 uur PT, 12.00 uur ET. Ik schrijf dit artikel in tweeën, dus onthoud dat en verpruts het niet.

Er is een tweede verbod waar we kunnen praten over spoilerinhoud voor het spel, dwz. Spelverhaal, specifieke bazen die verschijnen, etc. op 2 juni. Hoewel ik waarschijnlijk niet één dag na de lancering van Early Access zou proberen in spoilers te duiken, maar als ik dat deed, zou ik waarschuwingen krijgen. Ik weet sommige Mensen zullen snel door de campagne heen branden, gezien het feit dat mensen al tien jaar uitkijken naar Diablo 4, maar dat zal voor de meeste mensen niet het geval zijn, vooral gezien de lengte ervan.

Dat is… echt alles wat ik er nu over kan zeggen. We hebben al heel lang toegang tot een structuur voor het beoordelen van games en genoeg tijd om meningen te vormen. Voor degenen die bang zijn dat we nu voorop lopen wat betreft grinden: al onze personages zijn gisteren verwijderd en we zullen op 1 juni helemaal opnieuw moeten beginnen, net als iedereen.

Ik kijk er naar uit om mijn mening over de volledige ervaring te delen, aangezien voorheen iedereen de bèta probeerde met een level cap van 20 en geen mogelijkheid om eindspelinhoud te spelen of volledige builds te maken. Maar zoals altijd zal Diablo een langetermijninvestering voor gamers zijn.

READ  De nieuwe Steam Deck-update voegt een van de meest gevraagde functies toe

Dus ik ga dinsdag mijn recensie laten vallen, en misschien een tijdje dagelijkse berichtgeving over de game, evenals enkele YouTube-video’s met gameplay, zodra ik weer aan de slag ben. Veel om over te praten, dus ik zie je dan.

Volg mij op TwitterEn YouTubeEn Facebook En Instagram. Meld u aan voor onze gratis wekelijkse inhoudsnieuwsbrief, God rolt.

Pak mijn sciencefictionromans op Herokiller-serie En Earthborn-trilogie.