februari 25, 2024

Groenhuis

Groenhuis is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Draymond Green gelooft dat Steph Curry's uitbarsting tegen Pacers wordt aangewakkerd door wraak – NBC Sports Bay Area en CA

Draymond Green gelooft dat Steph Curry's uitbarsting tegen Pacers wordt aangewakkerd door wraak – NBC Sports Bay Area en CA

Stephen Curry scoorde donderdag een 131-109 overwinning op de Warriors op de Indiana Pacers in de wedstrijd in Gainbridge Fieldhouse.

In de vrijdagaflevering van het programma “Draymond Green-show“, herinnert de aanvaller van Warriors zich hoe onzin tijdens het thuisverlies van Golden State tegen Indiana tijdens het NBA-seizoen 2022-2023 Curry ertoe kan hebben aangezet om 42 punten achter te raken op een seizoenshoogtepunt van 11 driepunters in de overwinning van donderdag op de Pacers.

‘Ik vond gisteravond heel interessant,’ zei Green. “Weet je nog, vorig jaar had Andrew Nembhard een geweldige wedstrijd tegen ons, 31 punten hier [Chase Center]. Toen sloegen ze ons op de weg en de jongens praatten gek.

“Dat respecteer ik. Ik hou van jongens die zeggen: 'Man, dat denk je wel, en ik weet dat dat zo is, maar ik verlaag me daar niet toe en dat respecteer ik niet.' En ik zal je behandelen zoals ik. respecteer dat niet.”

'En dat is precies hoe Nembhard en al deze jongens zich vorig jaar gedroegen. [I] Ik neem mijn hoed voor hen af. Zoals ik vorig jaar op deze podcast zei toen we het over deze jongens hadden, respecteer ik dat, want dat was het soort tijd dat ik had toen ik binnenkwam.

“Ik heb jullie vorig jaar allemaal verteld dat, toen ik het over deze jongens had, ze gek praatten. Ze hebben gewonnen.” [You] Dat moet ik respecteren. Ik denk dat Steph Curry dit persoonlijk opvatte.

Met nog maar een paar dagen te gaan tot een verlies van 60 punten tegen de Atlanta Hawks op de weg, sloeg Curry hard toe in Indiana en eindigde het eerste kwart nadat hij in alle zes zijn driepuntspogingen was geslaagd.

READ  Robert Lewandowski en Hasan Salihamidzic van Bayern München hebben verschillende verklaringen over het vermeende voorstel van de club

Donderdag was er geen stoppen meer aan curry.

'Zie je, hij kwam gisteravond naar buiten in de volledige dreigingsmodus, in de absolute dreigingsmodus,' legde Green uit. “Hij raakte opgesloten. Sommige van de drieën die hij sloeg om het spel te starten…

“Als hij zo naar buiten komt schieten zonder dat hij bij bewustzijn is, weet ik al wat voor tijd hij heeft. En ik geniet van die spelletjes. Ik probeer vooral uit de weg te blijven. Weet je, soms heeft Steve van die spelletjes en jij Je zit gewoon.

Tegen de tijd dat de rustzoemer klonk, had de viervoudig NBA-kampioen 29 punten verzameld in een vrijwel perfecte eerste helft.

Green kon niets anders doen dan genieten van Curry's moment van grootsheid.

“Voor mij persoonlijk krijg ik de eerste rij, een betere stoel dan het stadion om ernaar te kijken”, zei Green. “Mijn doel en mijn taak is om verdorie uit de weg te gaan en hem aan het werk te zien. Het is leuk om zo nu en dan een klein scherm erin te gooien. Bubble. Zo nu en dan gooi je hem een ​​klein dubbeltje . Bubbel.”

“Maar hij was gisteravond erg van de dribbel af, en daardoor wist ik dat hij in een gevaarlijke bui was, omdat alles van de dribbel af was. Zo van: 'Ik heb niet echt een scherm nodig.' Ik ren voor niemand weg. downs, echt waar. Het was gewoon een complete dreigingsmodus.” “Hij had elf drieën. Ik denk dat drie ervan waarschijnlijk niet van de dribbel af waren.”

READ  Spelers van het Amerikaanse damesteam zien de schikking als een keerpunt

‘Dus dat geeft je een idee van waar Steph Curry is geweest.’

Download en volg Dubs Talk Podcast