juli 13, 2024

Groenhuis

Groenhuis is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Dutch Mantel brengt ode aan Bobby Eaton

Dutch Mantel brengt ode aan Bobby Eaton

“Mooie” Bobby Eden stierf eerder deze week en het nieuws stortte de worstelwereld in een tragedie. Dutch Mantel heeft inmiddels gereageerd op het overlijden van zijn vriend en oud-collega.

Mandel en Eaton deelden de ring meermaals in verschillende commercials. De twee legendes van de industrie waren goede vrienden en werkten vaak samen in de jaren 80 en 90.

In de laatste editie van de Smash Talk of SportsKeeda wrestling zei Duppy Mantel een paar sentimentele woorden over Bobby Eaton.

“Mijn goede vriend Bobby Eaton is overleden.” Mandel zei: “Zijn ex-vrouw stierf vijf weken geleden. Ze zorgde voor Bobby. Mijn eerste gedachte was wie voor Bobby zou zorgen. Toen werd ik wakker. Ik weet niet welke dag het was. Dinsdag, woensdag? ” [I] Ik las het nieuws dat Bobby Eaton in zijn slaap was overleden en ik ken hem al meer dan 40 jaar. Altijd knappe man. Iedereen heeft het over hem. Ik heb nog nooit iemand ontmoet die slecht over Bobby Eaton sprak. . . Ik mis hem. Ik verloor een goede vriend, worstelen verloor een goede vaardigheid.

In de SmackDog-editie van vandaag ging de Nederlandse Mantel in op verschillende onderwerpen. Je kunt de video hieronder bekijken.

Nederlandse Mandel zei vriendelijke woorden over Jodi Hamilton

“The Muscat Assassin”-koppel Hamilton is deze week ook overleden. Hij was een uitstekend talent en WCW Hall of Fame. Hamilton stierf op 82-jarige leeftijd in Hospice Care. Dutch Mantel was een goede vriend van hem en zei het volgende over zijn overlijden.

“Je kent deze man misschien niet als Jodie Hamilton, maar toen hij vele, vele jaren geleden een moordenaar was met Tom Renesto, [they were] Een van de beste hieltag-teams. Dutch Mantel zei: “Als ik aan hen denk, kijk ik graag naar de Midnight Express met Bobby, toen hij lid was van de Midnight Express, tegen de moordenaars. . . Hij is een geweldige atleet. Maar ze hebben ons nu verlaten, ik hoop dat ze op een betere plek zijn, ze hebben geen pijn. Ik mis ze. “

Voor de meest interessante inhoud met betrekking tot worstelen, abonneer je YouTube-kanaal van SportsKeda Wrestling.

READ  Overmars krijgt Nederlands verbod op seksueel expliciete berichten

Vermeld a.u.b. de SportsKeda-worstelen en sluit de video in als u citaten uit dit artikel gebruikt.