juni 15, 2024

Groenhuis

Groenhuis is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Een bewaker bij het concert van Taylor Swift, dat viraal ging omdat hij met hem zong, zegt dat hij is ontslagen

Een bewaker bij het concert van Taylor Swift, dat viraal ging omdat hij met hem zong, zegt dat hij is ontslagen

Een bewaker uit Minneapolis die aan de Eras-tour werkte, zegt dat hij werd ontslagen omdat hij fans vroeg om foto’s te maken van hem die poseerde voor Taylor Swift.

Calvin Decker, die zegt dat hij voor de beveiligingsbaan grotendeels heeft gesolliciteerd om het concert van Swift bij te wonen zonder voor kaartjes te betalen, is daarna viraal gegaan Een fan plaatste een video van hem die haar nummer “Cruel Summer” uit 2019 zong tijdens haar show in juni in het US Bank Stadium.

Decker stond voor pole position en zei in A.J TikTok-video een paar dagen na het feest dat hij zijn ogen op de menigte gericht moest houden en zich niet naar Swift mocht wenden.

“Na de eerste nacht besefte ik hoe dicht Taylor Swift bij mij was, dus ik wilde heel graag een foto maken om dat te documenteren. Dus deelde ik deze kleine stukjes papier uit waarop stond dat ik mijn telefoon niet mag pakken, maar als Taylor Swift vlak achter me komt, maak dan alsjeblieft een foto.’ Een foto van mij en stuur die naar mijn nummer. En ik heb deze voor de tweede avond uitgedeeld aan een paar mensen op de eerste rij en ze waren zo aardig en staat er echt leuk op.

Decker zei dat hij het bericht niet had doorgegeven aan de vrouw die het wijdverspreide TikTok-fragment plaatste waarin hij zong, maar dat hij “erg blij was om te zien dat het viraal ging”.

in Video-update geplaatst in augustusDekker zei dat het beveiligingsbedrijf Best Crowd Management hem heeft ontslagen vanwege een regel die werknemers verbiedt foto’s te maken met de artiesten. Decker zei dat het bedrijf bezwaar maakte tegen het verspreiden van aantekeningen onder het publiek met het verzoek om de foto’s op te sturen waar hij ‘naartoe was gekomen’.

READ  Was een Game of Thrones-acteur op 36-jarige leeftijd - The Hollywood Reporter

“Bovendien kon de HR-medewerker die contact met mij opnam niet precies uitleggen wat ik verkeerd had gedaan, omdat ik niets anders had gedaan dan om foto’s te vragen, wat bij elk ander concert gebeurt, met als enige uitzondering dat ik het controleerde ‘, zei Decker, van het krijgen van iets waar ik bij betrokken was.’

Hij vervolgde: ‘Elke foto die ik die avond maakte, kwam van achter de barricade, net als elke andere foto die door een fan werd gemaakt. Ik heb nooit mijn telefoon tevoorschijn gehaald. Bovenal zorgde ik ervoor dat Taylor Swift veilig was en dat alle fans het naar hun zin hadden. Zolang ik op dat feest was, deed ik mijn werk.’

Decker werd naar verluidt twee dagen na zijn eerste TikTok-video ontslagen, maar toen hij aanbood het bericht te verwijderen, zei de HR-vertegenwoordiger van het bedrijf dat ze contact met hem zou opnemen. Hij zei dat hij al meer dan een maand niets had gehoord en dat hij vervolgens zou optreden tijdens het Ed Sheeran-concert in het US Bank Stadium.

“Een paar regisseurs hebben net met me gepraat om er zeker van te zijn dat ik geen video’s ging maken, maar veel van hen waren echt cool en bereid om me een tweede kans te geven”, zei Decker.

Nadat hij een zeven uur durende dienst had gewerkt, zei Decker dat hij werd benaderd door personeelszaken en vervolgens officieel werd ontslagen, ook al had het bedrijf hem extra diensten toegewezen en niet doorgezet na het Swift-debacle. Ondanks dat hij zijn baan verliest, lijkt Decker tevreden en zegt hij tegen zijn volgers dat ze geen “haat” naar Beast moeten sturen en dat hij “geen wrok koestert tegen zijn werkgever”.

READ  Kelly Ripa, 52, schitterde op oudejaarsavond en pronkte met haar parmantige kont in een badpak

Het beste moet nog worden beantwoord verschillendCommentaar verzoek.