juli 22, 2024

Groenhuis

Groenhuis is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Emily Blunt, de ster van The Fall Guy, zegt dat ze zich misselijk voelde terwijl ze enkele van haar medesterren kuste

Emily Blunt, de ster van The Fall Guy, zegt dat ze zich misselijk voelde terwijl ze enkele van haar medesterren kuste

Emily Blunt kuste tijdens haar carrière veel van ’s werelds meest gewilde filmsterren, maar ze onthulde dat het niet altijd leuk was.

De Britse actrice, die momenteel samen met Ryan Gosling schittert ZondebokZe vertelde de Amerikaanse radiopresentator Howard Stern dat ze sommige ervaringen niet zo leuk vond.

de dagelijkse mail Uit rapporten blijkt dat toen Stern haar vroeg of ze wilde overgeven nadat ze een acteur had gekust, ze reageerde:

‘Natuurlijk, zeker… Ik kan niet zeggen dat het bijzonder hatelijk is, maar ik heb er zeker niet van genoten.

“Ik denk dat ik het gevoel heb dat ik in iedereen iets moet vinden dat ik leuk vind, ook al is het maar één ding. Misschien is het alsof ze prachtig lachen of dat ik de manier waarop ze met mensen praten leuk vind, ze zijn beleefd Ik bedoel, het kan iets willekeurigs zijn.

“Maar zoek iets dat je leuk vindt aan die persoon of iets dat je leuk vindt aan hem of haar als personage, en ga daar dan mee akkoord.”

Over het onderwerp interstellaire chemie zei ze:

‘Ik doe dit al lang genoeg. Ik kan nu de chemie met die waterfles begrijpen. Je weet hoe je dat ter sprake moet brengen. Maar het is gemakkelijker als je een natuurlijke relatie met iemand hebt.’

Blunt speelde eerder samen met acteurs als Tom Cruise, Matt Damon, Cillian Murphy en Colin Firth. Voor haar rol in de film werd ze genomineerd voor een Academy Award OppenheimerWaar ze de rol speelde van de vrouw van de hoofdpersoon. Ze stelde de luisteraars gerust over haar relatie met Gosling Zondebok Hij zei echt: “Ik voel me zo gelukkig dat ik vrienden ben met een juweeltje van iemand als hij.”

READ  "Full Frontal with Samantha Bee" na 7 seizoenen geannuleerd door TBS