juni 15, 2024

Groenhuis

Groenhuis is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Fan maakt een door Taylor Swift geïnspireerde tentoonstelling voor Halloween

Fan maakt een door Taylor Swift geïnspireerde tentoonstelling voor Halloween

Fan maakt een door Taylor Swift geïnspireerde tentoonstelling voor Halloween

Ik was de installatie aan het afronden. Ik bedoel, het was een hele drukke dag. Honderden lichten, drie geesten en tien botlichamen. Je ziet skeletten, maar ze zijn mooi aangekleed. Je zou ze zelfs prachtig kunnen noemen. Iedereen was heel positief. Dit is Caitlin McLaughlin. Haar liefde voor Halloween en haar favoriete zangeres hebben ervoor gezorgd dat haar huis*** een geweldige reputatie heeft opgebouwd ten opzichte van haar zoon. O mijn God. Ja, ik hou van Taylor Swift. Het begon allemaal toen McLaughlin in juni en augustus naar het concert van T Swift ging. Ik was met mijn man aan het praten en ik dacht: oh mijn god, we zouden onze skeletten moeten versieren of zoiets, en deze tour heeft Swifty*** nu de nieuwe Hollows Eve-draai aan de Eras-tour gegeven. Oh, ik noemde het altijd de SCA Tour. Ik weet het niet. Ik hou van hem. Op handgemaakte dozen zijn de skeletten van Swift te zien, gekleed in handgemaakte kleding uit de albums van de zanger. Ja. Het nummer één debuutalbum is het debuut van Taylor. Ah spreek nu in het paars. Deze doet pijn om er vanaf te komen. Dit was op 18 1989. *** gaf een andere betekenis aan de spookshow. Ik hoop alleen dat het ze doet glimlachen. Patty Stork is een en al glimlach. Ze zit op de eerste rij bij de Scares-tour aan de overkant van de straat, en ze zou die voor geen goud aan de ticketmanager willen verkopen. Mensen vertragen en maken een foto. De community is dus opgetogen omdat fans zich al voorbereiden op een nieuw Halloween-tijdperk. Het voelt alsof je nog niet klaar bent. Ik denk van niet. Ik zou er waarschijnlijk dingen aan willen toevoegen in Sun. Prairie Swifty, Elizabeth Wattie NC 15 Nieuws. En toen was ik dat.

READ  Zou Braun Breaker zich bij Roman Reigns kunnen voegen bij WrestleMania?

Fan maakt een door Taylor Swift geïnspireerde tentoonstelling voor Halloween


Taylor Swift-fans zullen deze Halloween een zogenaamde ‘sc-Eras’-tour naar hun voortuin brengen. Honderden lichten, drie geesten en tien botlichamen. Katelyn McLaughlins liefde voor Halloween en haar favoriete zangeres hebben een reputatie opgebouwd voor haar huis in de buurt waar ze woont. Het begon allemaal toen McLaughlin in juni naar een concert van Taylor Swift ging. “In augustus sprak ik met mijn man en zei: ‘Oh mijn God, we moeten onze skeletten versieren of zoiets als The Eras Tour'”, vertelde Caitlin McLaughlin aan WMTV. Middag rondleiding. Handgemaakte doos met de skeletten van Swift in handgemaakte kleding uit de albums van de zanger. Deze show geeft een andere betekenis aan de spookshow.

Taylor Swift-fans brengen deze Halloween een zogenaamde ‘sc-Eras’-tour naar hun voortuin.

Honderden lichten, drie geesten en tien botlichamen.

Katelyn McLaughlins liefde voor Halloween en haar favoriete zangeres hebben een reputatie opgebouwd voor haar huis in de buurt waar ze woont.

Het begon allemaal toen McLaughlin in juni naar een concert van Taylor Swift ging.

“In augustus sprak ik met mijn man en zei: ‘Oh mijn God, we moeten onze skeletten of zoiets versieren voor de Ronde der Eeuwen'”, zei Caitlin McLaughlin. WMTV.

READ  Een beroemd komisch vliegtuig maakt een noodlanding

Nu heeft Swiftie een nieuwe draai gegeven aan Hallow’s Eve tijdens haar Era’s Tour.

De skeletten van Swift tonen een handgemaakte doos en dragen handgemaakte kleding uit de albums van de zanger.

Deze show geeft een andere betekenis aan de spookshow.