mei 28, 2024

Groenhuis

Groenhuis is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Het hoofd van “9-1-1” legt de kus van Buck en Tommy uit

Het hoofd van “9-1-1” legt de kus van Buck en Tommy uit

Waarschuwing: dit artikel bevat spoilers 9-1-1 Seizoen 7, Aflevering 4, getiteld “Buck is gestoord en verward.”

9-1-1 Co-creator en regisseur Tim Minear gooide fans donderdag voor de gek, maar deze ontwikkeling kwam ook voor hem als een verrassing.

Aflevering 4 van seizoen 7 eindigde met een onverwachte kus tussen Buck (Oliver Stark) en voormalig 118er Tommy (Lou Ferrigno Jr.). zegt Stark Amusement wekelijks Hij is van mening dat de basis in de loop van de seizoenen is gelegd, maar Menear geeft toe dat ze pas een paar weken geleden besloten om de dualiteit van Puck te verkennen.

“Ik denk dat het idee al een tijdje rijpt, maar ik plan de dingen niet te ver van tevoren. Dat doe ik nooit”, vertelt Minear aan EW. “Het hoort bij het productiewerk om zo te slijpen, dat je altijd een beetje achterloopt, dus je schrijft altijd om bij te blijven. Je legt de baan de helft van de tijd gewoon voor de rijdende trein.”

Een deel van deze rijdende trein was bezig met het uitzoeken hoe de 118 vorige week met het gezonken cruiseschip bij Poppy en Athene terechtkwam. Minear was oorspronkelijk gepland voor Lucy (Arielle Kebbel) als hun helikopterpiloot. Maar toen Kebbel niet beschikbaar was, moest hij omkeren.

'Dus ging ik naar de volgende logische plaats, namelijk Tommy. Hij wordt ook genoemd.' [the season 2 episode] gebroken Hij is het die het water laat vallen. We zien hem niet op het scherm, maar Chimney is degene die hem belt. “Dus het was zoiets van: 'Oké, hier is een personage dat al in de show zat en waar ik niet veel van weet'”, zegt hij. “Dus ik dacht: ‘Lo is echt interessant. ‘Ik vraag me af of hij zich op zijn gemak zou voelen als hij deze weg zou bewandelen…’

READ  Rihanna schonk Pita een nepbontjas nadat ze was komen opdagen om een ​​echte bontjas te dragen

Dus, met Lou aan boord, waar gaat deze Buck-trein heen? de 9-1-1 Het meesterbrein vertelt hoe dit verhaal tot stand kwam en wat de toekomst biedt in het first responder-drama.

Oliver Stark op 9-1-1.

Disney/Chris Willard


Waarom was het kopen van Lou zo belangrijk?

Ik dacht: “Als ik dit verhaal met Buck zou doen, [what] Ik wil dat niet doen. Dat is de fout die we volgens mij hebben gemaakt met sommige van de andere liefdesbelangen, namelijk het isoleren van die personages in hun liefdesleven en geen enkele organische connectie hebben met de rest van de personages in het verhaal. . Toen Jennifer Love Hewitt optrad [as 9-1-1 dispatcher Maddie]Ik besloot om van haar het zusje van Puck te maken, omdat ik het in het eerste seizoen erg moeilijk vond om scènes met haar te creëren [Connie Britton’s] Abby, omdat ze geen verband hield met de andere personages. Door met Tommy mee te gaan, konden we een verhaal gaan spelen zonder een compleet nieuw personage te bedenken, alleen maar met als doel het bi-personage, het homoseksuele personage of de mannelijke liefdesbelang voor Buck te zijn. Terwijl ik de driedelige boog van het cruiseschip bouwde, kreeg ik het gevoel dat hier een kans lag.

Wanneer denk je dat Buck beseft dat hij gevoelens voor Tommy heeft?

In deze aflevering was ik opgewonden om een ​​verhaal te spelen over Buck die jaloers was omdat zijn beste vriend werd gestolen door een man die er, althans in Buck's gedachten, uitziet als een coolere versie van Buck. Dit is dus het verhaal waarvan je denkt dat je het bekijkt. Dit is het verhaal waarin Buck denkt dat hij zich bevindt. Dit is niet het verhaal. Wanneer de aflevering begint, neemt Buck contact op met deze man buiten de camera en zegt: “Hé, kun je me de plek laten zien?” Zelfs in deze scène zei Tommy: 'Je wilt de boel opschudden.' We weten dat Buck de 118 niet zal verlaten, dus waarom zou hij terug willen komen om al het speelgoed en de helikopters te zien? Omdat hij deze man echt cool vindt. Er is iets aan deze man dat Buck aantrekt, en ik denk niet dat Buck volledig beseft wat dat iets is.

Zelfs toen Buck naar Maddie ging nadat ze Eddie op het basketbalveld pijn had gedaan, zei hij tegen haar: 'Ik was jaloers. Hij had na een paar weken een hele goede band met Tommy en ik voelde me echt verwaarloosd. Ik denk dat ik alleen maar probeerde zijn vriend te pakken te krijgen. aandacht.” Ik zeg nooit dat hij probeert rond te komen Eddy aandacht. Hij probeert te krijgen Iemand aandacht. En ik denk dat het dat moment op het hok was waarop hij zei: “Proberen je aandacht te trekken was een beetje vermoeiend” – dat moment waarop Buck zich realiseerde: “Ja, ik denk het wel. Ik denk dat dit de hele tijd over jou ging.”

Oliver Stark op 9-1-1.

Disney/Chris Willard


Was Tommy altijd degene die Buck was en niet andersom?

Ik denk dat alles pas zo duidelijk wordt voor Buck als Tommy het initiatief neemt en hem kust. En dat zie je terug in Olivers optreden. Het was een heel belangrijk moment voor mij, en ik wilde er zeker van zijn dat ik het goed deed, en dat ik niet het gevoel had dat Tommy een roofdier was. Maar ik had ook het gevoel dat het niet juist was dat Buck die kus begon. Het moest de man zijn die naar buiten kwam, die volwassener was, die door de omgeving liep en de signalen oppikte die Buck uitzond, ook al wist Buck niet zeker of hij die signalen uitzond. Dit was de manier waarop het in mijn hoofd was georganiseerd.

Oliver vertelde ons dat de aflevering van volgende week de 'twijfels' van Puck over zijn nieuwe gevoelens zal onderzoeken. Wat kun je plagen?

Het gaat niet om het worstelen met Buck, het gaat om het ontdekken van iets over zichzelf dat hij nog niet eerder wist, en om te onderzoeken wat dat betekent. Voor mij was dit echt een goede gelegenheid voor een goed verhaal. Het is gewoon een manier van spelen. Je kunt het altijd zo spelen: “Dan ontmoet hij een meisje, dan gaan ze met haar om en dan trekt zij bij haar in.” En als het het juiste meisje is, prima. Maar dit lijkt mij een interessanter verhaal om te vertellen.

9-1-1 Het wordt uitgezonden op donderdag om 20.00 uur ET/PT op ABC.

Abboneer op Amusement wekelijksGratis dagelijkse nieuwsbrief Ontvang het laatste tv-nieuws, exclusieve eerste looks, samenvattingen, recensies, interviews met je favoriete sterren en meer.

Gerelateerde inhoud: