december 4, 2022

Groenhuis

Groenhuis is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Jason Momoa verontschuldigt zich voor de foto's in de Sixtijnse Kapel

Jason Momoa verontschuldigt zich voor de foto’s in de Sixtijnse Kapel

Jason Momoa verontschuldigt zich na het maken van foto’s en video’s tijdens zijn recente reis naar de Sixtijnse Kapel.

Eerder deze week verscheen de ster “Aquaman” Instagram Om de foto’s te delen die hij van zichzelf nam terwijl hij de kunstwerken in het Apostolisch Paleis bewonderde. Het enige probleem is dat fotografie verboden is, omdat de flits het kunstwerk kan beschadigen.

Momoa reageerde op zijn bericht “I love you Italy, wat een mooi begin van onze vrije dag genietend van ROMA”. Fans waren zo woedend dat sommigen dachten dat de 42-jarige acteur een speciale behandeling had gekregen.

“Wij, normale mensen, mogen niet fotograferen in de Sixtijnse Kapel”, merkte een gebruiker op. Een andere fan zei: “We kunnen geen foto’s maken, maar de OFC-beroemdheden kunnen niets tegen Jason doen (ik ben dol op hem), maar het is niet eerlijk.”

Nadat Momoa de reactie had ontvangen, bracht hij een verontschuldigingsvideo uit die hij deelde Alleen Jared.

“Ik wilde alleen maar zeggen dat als ik ooit het gevoel had dat ik je cultuur niet respecteerde, dat niet mijn bedoeling was,” zei Momoa.

Sixtijnse Kapel Jason Momoa
Foto’s van Jason Momoa leidden tot controverse omdat foto’s meestal worden verboden in de Sixtijnse Kapel.
Instagram / @prideofgypsies

“Ik kwam hier toen ik 19 of 20 was om de Sixtijnse Kapel te ervaren. Dat heb ik altijd al willen doen, en nu dat kan, heb ik een geweldige donatie gedaan om mijn vrienden en personeel mee te nemen, omdat we maar een paar dagen vrij hadden om deze plekken te ervaren.”

Hij vervolgde: “En toen vond ik mensen die foto’s met mij wilden maken, wat heel vreemd is, tijdens een reis naar het Vaticaan met al deze verwondering en die foto’s met mij wilden maken, wat ik niet kreeg, maar hoe dan ook, Ik deed.

READ  Jon Moxley domineert CM Punk om de AEW World-titel te verenigen

“Ik was heel respectvol en vroeg om toestemming wat ik dacht dat oké zou zijn. Ik zou nooit iets willen doen dat iemands cultuur niet respecteert. Als ik dat deed, bied ik mijn excuses aan. Dat was niet mijn bedoeling. Ik betaalde voor dat speciale moment en maakte een mooie donatie aan de kerk. Ik hou van je. ‘Sorry als ik je beledigd heb.’

Sixtijnse Kapel Jason Momoa
Jason Momoa heeft zijn excuses aangeboden voor de foto’s die hij op Instagram plaatste en die in de Sixtijnse Kapel werden genomen.
Instagram / @prideofgypsies
Jason Momoa filmt in Italië de nieuwste versie van "De Fast and the Furious" Franchise bedrijf.
Jason Momoa in Italië voor het filmen van het nieuwste deel van de serie “Fast and Furious”.
GC .foto’s

Naast het bekijken van historische locaties terwijl hij in Italië was, was Momoa zijn aanstaande film “Fast X” aan het filmen. Het is een vervolg op “F9” en is het tiende grote deel in de “Fast & Furious”-franchise.

De film – met in de hoofdrollen Vin Diesel, Charlize Theron, Song Kang en John Cena – heeft een releasedatum van mei 2023.