mei 2, 2024

Jawhar Jordan, nr. 18 De verdediging van Louisville domineerde in de 23-0 overwinning op Riley Leonard, nr. 20 Duke

Jawhar Jordan liep 163 yards en twee touchdowns en leidde nummer 18 Louisville zaterdag naar een 23-0 overwinning op nummer 20 Duke. Na beperkte actie in de laatste wedstrijd van Louisville twee weken geleden in Pittsburgh vanwege een hamstringblessure. Na de blessure hielp Jordan de Cardinals (7-1, 4-1 in de Atlantic Coast Conference) terug te komen van dat verlies met opnieuw een indrukwekkende prestatie. De roodshirt-junior bereikte voor de vijfde keer dit seizoen de top van 100 ontvangende yards, en stond in de eerste helft boven de 106. Hij scoorde ook twee doelpunten in het eerste kwart. De verdediging van Louisville boekte de eerste shutout tegen een tegenstander van de Football Bowl Subdivision sinds een 72-0 overwinning op Florida International op 21 september 2013. De Blue Devils (5-3, 2-2) behaalden slechts 202 meter aanvalsmarge en Louisville overschreed nooit de grens. 43. Tot hun laatste rit. Duke quarterback Riley Leonard keerde zaterdag ook terug in actie nadat hij een enkelblessure had verergerd in de tweede helft van de nederlaag van afgelopen zaterdag tegen Florida State. De junior voltooide 9 van de 23 passen voor 121 en rende 13 yards terwijl hij de hele wedstrijd onder druk stond. Hij verliet de wedstrijd laat in het vierde kwart. Louisville nam vier zakken op en dwong een onderschepping af. Duke: De Blue Devils zijn nooit echt in de aanval gegaan, en een van de zwaarste verdedigingen van de conferentie zorgde ervoor dat de grondaanval van de Cardinals het spel van begin tot eind kon beheersen. Louisville: De Cardinals bleven in de race voor een plek in de ACC Championship-wedstrijd met een dominante prestatie aan beide kanten van de bal. Een beslissende overwinning op een ander gerangschikt team zou de Cardinals volgende week aan een hogere plek moeten helpen, terwijl de derde nederlaag van de Blue Devils in vier wedstrijden hen voor het eerst sinds de ranglijst van het voorseizoen van dit seizoen zou kunnen buitensluiten. Volgende Louisville: gastheer van Virginia Tech op zaterdag.

READ  Juwan Jennings en Ronnie Bell moeten opstaan ​​voor 49ers bij afwezigheid van Deebo Samuel - NBC Sports Bay Area en Californië

Jawhar Jordan liep 163 yards en twee touchdowns en leidde nummer 18 Louisville zaterdag naar een 23-0 overwinning op nummer 20 Duke.

Na beperkte actie in de laatste wedstrijd van Louisville twee weken geleden in Pittsburgh vanwege een hamstringblessure, hielp Jordan de Cardinals (7-1, 4-1 Atlantic Coast Conference) terug te komen van dat verlies met opnieuw een indrukwekkende prestatie. De roodshirt-junior bereikte voor de vijfde keer dit seizoen de top van 100 ontvangende yards, en stond in de eerste helft boven de 106. Hij scoorde ook twee doelpunten in het eerste kwart.

De verdediging van Louisville boekte de eerste shutout tegen een tegenstander van de Football Bowl Subdivision sinds een 72-0 overwinning op Florida International op 21 september 2013. De Blue Devils (5-3, 2-2) behaalden slechts 202 meter in de aanval en kregen geen enkele. ging verder dan de 43 tot hun laatste rit.

Duke quarterback Riley Leonard keerde zaterdag ook terug in actie nadat hij een enkelblessure had verergerd in de tweede helft van de nederlaag van afgelopen zaterdag tegen Florida State. De junior voltooide 9 van de 23 passen voor 121 en rende 13 yards terwijl hij de hele wedstrijd onder druk stond. Hij verliet de wedstrijd laat in het vierde kwart.

Louisville nam vier zakken op en dwong een onderschepping af.

Duke: De Blue Devils zijn nooit echt in de aanval gegaan, en een van de zwaarste verdedigingen van de conferentie zorgde ervoor dat de grondaanval van de Cardinals het spel van begin tot eind kon beheersen.

READ  Seahawks leiden RB Kenneth Walker III tegen 49ers

Louisville: De Cardinals bleven in de race voor een plek in de ACC Championship-wedstrijd met een dominante prestatie aan beide kanten van de bal.

Een beslissende overwinning op een ander gerangschikt team zou de Cardinals volgende week aan een hogere plek moeten helpen, terwijl de derde nederlaag van de Blue Devils in vier wedstrijden hen voor het eerst sinds de ranglijst van het voorseizoen van dit seizoen zou kunnen buitensluiten.

Volgende Louisville: gastheer van Virginia Tech op zaterdag.