februari 25, 2024

Groenhuis

Groenhuis is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Jennifer Lopez had het gevoel dat ik zou sterven na het uiteenvallen van Ben Affleck

Jennifer Lopez had het gevoel dat ik zou sterven na het uiteenvallen van Ben Affleck

Jennifer Lopez viert de twintigste verjaardag van dit ben ik nu en reflecteert op de relatie van Ben Affleck. (Foto: Barcroft Media via Getty Images)

Jennifer Lopez Hij vertelde haar en ben AffleckHaar uiteenvallen 20 jaar geleden was zo “pijnlijk” dat ze dacht dat ze “ging sterven”. In een nieuw interview vertelde de zangeres over haar laatste door Affleck geïnspireerde album en wat de acteur en regisseur te zeggen hadden over de ogenschijnlijk persoonlijke teksten van enkele van de nummers.

Lopez, 53, sprak met Zane Lowe van Apple Music over haar aankomende album dit ben ik nuen is het vervolg op haar hitproject uit 2002 Dit ben ik… dan.

“Twintig jaar geleden werd ik verliefd op mijn leven”, zei Lopez uitgelegd. “Nu gebeurde er het meest verbazingwekkende, ongelooflijke, ongelooflijke… De reden dat we hier zijn, is omdat ik dit moment in de tijd wil vastleggen, omdat het beter is dan de eerste keer.”

Affleck en Lopez stapten in het huwelijksbootje (tweemaal!) tijdens de zomer nadat ze hun relatie nieuw leven hadden ingeblazen. De Gigli De co-sterren hebben hun verloving aanvankelijk in 2004 afgeblazen.

“Het was zo hartverscheurend na het uiteenvallen. Zodra we die bruiloft 20 jaar geleden afzegden, was ik – het was het grootste liefdesverdriet van mijn leven. Ik had echt het gevoel dat ik dood zou gaan”, herinnert Lopez zich. “Het stuurde me 18 jaar lang in een spiraal waarin ik het niet goed kon doen. Ik kon het niet goed doen. Maar nu, 20 jaar later, heeft het een happy end. Een uiteindelijk einde in Hollywood.” gebeuren. We gaan dat niet schrijven omdat niemand zal geloven dat het ‘ophoudt’.

READ  AEW-mensen duwen naar verluidt het gezicht van MJF

Lopez zei dat toen zij en Affleck weer bij elkaar kwamen, hij haar riep omdat ze geen liedjes uitvoerde die over hem gingen. Dit ben ik… dan.

Ik had zoiets van: ‘Je hebt gelijk. Dat was pijnlijk. Het was toen een deel van mij dat ik moest loslaten om verder te gaan en te overleven”, herinnert Lopez zich. (Trouwens, ze zei dat Affleck “alle woorden kende” van de nummers op dit album).

Dit ben ik… dan Echt een moment vastgelegd waarop ik verliefd werd op de liefde van mijn leven. Alles wordt daar geregistreerd. Ik besefte niet eens wat er gebeurde en wat ik aan het doen was”, herinnert Lopez zich. Elk nummer dat we daar schreven, ik was ‘Dear Ben’ aan het schrijven, het was een speciaal moment om vast te leggen. “

Lopez zei dat de media-razernij rond hun relatie ‘ons verwoestte’ al die jaren geleden.

“Een deel van wat ons vernietigde, was de energie van buitenaf die op ons afkwam. En we hielden van elkaar, het was moeilijk. Ik voelde me soms onrecht aangedaan, maar we zijn geen van beiden die persoon om te zijn, wee mij. Dus we hadden zoiets van: “Nou, we moeten het gewoon afstoffen en doorgaan.” En ik denk dat het ons op de gekste manier motiveerde om de dingen te worden en te doen die we uiteindelijk deden, wat een beetje in roekeloosheid raken’, zei ze, erop wijzend dat ze ‘dit afzonderlijk moesten doen’. Hij kwam in een staat van hoge snelheid en ik ging op volle snelheid. Maar niet samen. We moesten het apart doen… Het voedde ons op zo’n vreemde manier dat we het gevoel hadden dat we onszelf opnieuw moesten bewijzen.”

READ  Jamie Foxx: wat is er met de Hollywood-ster gebeurd en waarom ligt hij in het ziekenhuis?

Lopez zinspeelde daarop dit ben ik nu Het zal dezelfde karakterteksten bevatten als zijn voorganger.

“Ik was geboeid op dit moment toen ik werd herenigd met de liefde van mijn leven en we besloten dat we voor altijd samen zouden zijn. De hele boodschap van het album is dat deze liefde bestaat. Dit is ware liefde. Nu denk ik aan de boodschap van het album vaak als je je afvraagt ​​of je, zoals ik, soms de hoop hebt opgegeven, of bijna opgeeft, doe het dan niet, want ware liefde bestaat en sommige dingen duren voor altijd en dat is waar ,” de trouw met mij gewone ster.

“Ik wil deze boodschap de wereld in sturen en daar is veel kwetsbaarheid voor nodig. Maar ik kon het niet helpen dat sommige delen ervan me bang maakten. En ik denk dat delen ervan Ben ook bang maken. wil je echt al deze dingen zeggen?'” En ik dacht: “Ik weet niet hoe ik het moet doen, schat”, grapte Lopez.

dit ben ik nu Het zal in 2023 worden uitgebracht.

MEER: Jennifer Lopez zegt video van haar optreden op de bruiloft van Ben Affleck was ‘gestolen’