maart 1, 2024

Groenhuis

Groenhuis is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Jennifer Lopez ontvangt MTV Generation Award voor gepassioneerde acceptatie;  Met dank aan de familie, fans en zelfs de nee-zeggers (video)

Jennifer Lopez ontvangt MTV Generation Award voor gepassioneerde acceptatie; Met dank aan de familie, fans en zelfs de nee-zeggers (video)

Jennifer Lopez betrad zondagavond het podium van de MTV Movie & TV Awards om de Generation Award in ontvangst te nemen en bedankte iedereen die haar daarbij heeft geholpen – inclusief sommigen wier bedoelingen het tegenovergestelde waren.

Nadat de show een montage had gespeeld van enkele van Lopez’ meest populaire shows, begon het meervoudige koppelteken haar gesprek met enkele reflecties op haar carrière.

“Weet je, ik kijk naar die films en ik zie alle geweldige mensen die ik heb mogen leren kennen en waarmee ik heb mogen werken. Je bent maar zo goed als de mensen met wie je werkt. En als je geluk hebt, maken ze je beter. Ik heb veel geluk gehad in dat opzicht”, zei Lopez. Ik ben niet een van de vrouwen die ik heb gespeeld, maar er is een deel van wat diep waar voor mij is in elk van die personages. En aangezien je de waarheid alleen kunt creëren als je er echt naar leeft, heb ik vanavond een ander soort bedanklijstje.”

Lees ook:
Jack Black maakt salto’s op het podium om een ​​Comedy Genius Honor in ontvangst te nemen bij de MTV Movie & TV Awards

Lopez werd emotioneel dankzij niet alleen de mensen die op alle goede manieren een deel van haar leven waren, maar ook degenen die haar frustreerden met de ambachten waarin ze uitblonk.

“Ik wil alle mensen bedanken die me dit leven hebben gegeven; ik wil de mensen bedanken die me gelukkig hebben gemaakt, die mijn hart hebben gebroken; die eerlijk waren en tegen me logen,” vervolgde ze. “Ik wil de ware liefde bedanken, en ik wil de manier waarop ik tegen mezelf loog bedanken, want dat is hoe ik wist dat ik moest groeien. Ik wil teleurstelling en mislukking bedanken omdat ze me hebben geleerd sterk te zijn, en ik bedank mijn kinderen voor het lesgeven ik hou van.”

READ  Julian McMahon verlaat FBI Most Wanted in seizoen 3 - Aflevering 14 als Jess

“Ik wil alle mensen bedanken die tegen me zeiden in mijn gezicht of toen ik niet in de kamer was omdat ik het niet kan doen. Ik denk echt niet dat ik het zonder jou had kunnen doen. En ik weet dat ik het zou kunnen ‘Ik heb het niet gedaan zonder de fans die naar de films hebben gekeken’, vervolgde het gejuich vanuit het publiek.

Lees ook:
MTV Movie & TV Awards 2022: Volledige lijst met winnaars

Toen Lopez haar toespraak afsloot, richtte ze haar aandacht op haar oude manager, Benny Medina, en prees hem omdat hij er altijd was en een van haar grootste supporters.

“Ik wil Penny Medina bedanken. Hij vindt het niet leuk dat ik over hem praat. Hij is graag op de achtergrond”, zei ze.

“Maar hij is meer dan alleen mijn baas. Als er één persoon was die vanaf het begin in mij geloofde, en de eerste keer dat ik een ruwe kleine demo speelde van een nummer dat ik die dag had geschreven – hij liet me nooit stoppen met in mezelf te geloven – hij was het,’ zei ze.

Lees ook:
MTV Movie & TV Awards: Red Carpet Style (foto’s)

Lopez prees de stad omdat ze er was toen het in zijn lage momenten was.

“En er waren tijden zo laag, ik denk dat ik meer voor jou bleef dan voor mezelf omdat ik van je hou”, zei ze, terwijl ze hem prees omdat hij “rijd of doodging”.

READ  Voormalig Miss Canada Sierra Burchill noemt optochten en trollen

Voordat ze het podium verliet, bedankte de ster MTV voor haar steun door de jaren heen.

“Bedankt dat je zo’n geweldig platform bent voor alle artiesten. Vooral voor mij door de jaren heen”, zei ze, terwijl ze haar familie thuis vroeg om op het avondeten te wachten, aangezien ze van plan was om om 19.00 uur PT naar huis te gaan.