april 28, 2024

Joe Burrow en Bengals rollen Josh Allen, Bills

De Cincinnati Bengals zijn terug.

Na een trage start van het seizoen behaalden Joe Burrow en de Bengals zondagavond hun vierde overwinning op rij in een zeer zware wedstrijd tegen de Buffalo Bills. De Bengals, die scoorden tijdens hun eerste twee drives van de avond, boekten een 24-18 overwinning in Paycor Stadium.

Burrow scoorde een perfecte 6 uit 6 tijdens de openingsrit van de avond voordat hij het afsloot met een touchdownpass van 7 meter naar Irv Smith. Terwijl de Bills meteen reageerden met een eigen touchdown – Josh Allen rende voor een score van twee meter – was dat de laatste keer dat ze de eindzone vonden tot de laatste minuten van de wedstrijd. Joe Mixon bezorgde de Bengals een voorsprong van 14-7 met een run van 2 meter vlak voor het einde van het eerste kwartaal, waarna Burrow Drew Sample vond voor een touchdown van 22 meter vlak voor rust.

De Bills scoorden vlak na rust een velddoelpunt, maar dat was het dan ook. De Bengals dwongen een onhandige poging nadat Dalton Kincaid diep in de rode zone werd betrapt om ook het beste schot van de Bills in de eindzone vroeg in het vierde kwartaal te stoppen, wat de overwinning bijna veiligstelde.

Allen raakte Stefon Diggs voor een score van 21 meter met nog iets meer dan drie minuten te gaan, en ze voltooiden de tweepuntsconversie om de wedstrijd plotseling terug te brengen naar slechts zes punten. Maar Burrow vond dat Tyler Boyd meteen een diepe actie maakte, waarna hij al snel geen tijd meer had om de overwinning voor Cincinnati te bezegelen.

READ  Celtics versloeg Heat in Game 5 van de Eastern Conference Finals: hoe de hoogtijdagen van Boston Basketball Game 6 dicteerden

Allen ging 26 van de 38 voor 258 yards met een touchdown en een onderschepping in het verlies voor de Bills. Hij was ook hun leidende rusher met 44 meter op de grond. Diggs had 86 yards op zes vangsten.

Burrow ging 31 van 44 voor 348 yards met twee touchdowns voor de Bengals. Mixon voegde 37 yards toe op 14 carry’s, en Tee Higgins had 110 yards op acht vangsten. De Bengals hebben nu vier wedstrijden op rij gewonnen en staan ​​op 5-3. Hoewel ze nog veel werk te doen hebben om zichzelf te versterken in de eliteklasse van de AFC, helpt een overwinning op de Bills op zondagavond zeker bij die zoektocht.

Volg mee terwijl Yahoo Sports het laatste nieuws, hoogtepunten en scores biedt terwijl de Bengals in week 9 te maken krijgen met de wetsvoorstellen over “Sunday Night Football”.