april 19, 2024

Groenhuis

Groenhuis is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Le Creuset 5.5-Quart Ronde Dutch Oven Review 2022

Le Creuset 5.5-Quart Ronde Dutch Oven Review 2022

We selecteren deze producten onafhankelijk en we kunnen een commissie verdienen als u een van onze links koopt. Alle prijzen waren correct op het moment van publicatie.

Wat investeringswaardig kookgerei betreft, het wordt niet iconischer dan dat Le Creuset Nederlandse Oven. Mooie kleuren, unieke vorm, lange levensduur – er is veel om van te houden. Persoonlijk heb ik geluk Een Le Creuset ronde Dutch oven van 5,5 liter Het is mijn trots en vreugde. Het staat de hele tijd op mijn fornuis en als ik het niet gebruik om te koken of bakken, bevat het meestal dingen zoals boter of bananen.

Het is mijn taak om over eten te schrijven, maar de laatste jaren ben ik alleen maar zelfverzekerder geworden in de keuken. Ik merkte dat ik tijdens de pandemie meer kookte, en hoewel restaurants weer open zijn, kiezen mijn man en ik er nog steeds voor om het grootste deel van de tijd thuis te eten. Ik hou ervan om nieuwe recepten uit te proberen, maar ik hou van de meest intuïtieve recepten die al je ingrediënten in een pan of ovenschaal gooien. Voor mij zijn koken en bakken meditatieve activiteiten waarbij ik me kan concentreren op het gerecht dat voorhanden is en de stress van de dag kan vergeten.

ik heb het begrepen Le Creuset Nederlandse Oven Begin 2020 was het toevallig een perfecte timing omdat ik tijdens de pandemie onderzoek deed naar verschillende bak- en kookprojecten. Met extra tijd over, leerde ik hoe ik enkele van mijn favoriete Filippijnse gerechten kon maken. Kip AdoboEn Sinigang. De gelijkmatige hitte van het geëmailleerde gietijzer was ideaal voor pancit, een geroerbakte noedelschotel waarvoor groenten gesauteerd moesten worden, en de uitstekende warmtevasthoudende eigenschappen van Le Creuset waren perfect voor het stomen van kip-adobo en sinigang.

READ  Apple laat Nederlandse dating-apps andere betaalmogelijkheden gebruiken binnen bestaande apps

Naast Filippijnse gerechten gebruikte ik mijn Dutch Oven Hollandse baby pannenkoeken (Geen woordspeling bedoeld!) En Kip tikka masala (ik diende ik ben thuis – Zoals je kunt zien, heb ik dat gedaan Veel stress koken en bakken tijdens epidemieën). Ik was onder de indruk van hoeveel eten ik kon koken Le Creuset Nederlandse Oven Al met al is dit een van de redenen waarom ik voor de pot van 5,5 liter ben gegaan. Ik kan genoeg soep maken voor de week en restjes invriezen voor stoofschotels en pastasauzen voor gemakkelijke diners onderweg.

Ik heb zelfs mijn Dutch Oven gebruikt Brood bakken van een zuurdesemstarter Een vriend was zo vriendelijk om het met mij te delen. Vanwege de hoge temperaturen waarbij het brood wordt gebakken, moest ik de kenmerkende fenolische bubbler vervangen die bij mijn Nederlandse oven werd geleverd (die alleen ovenbestendig is tot 375 ° F). Een koperen knop (Het is ovenbestendig tot 500 ° F). Ondertussen maken de grote zijhandgrepen van de Dutch Oven het gemakkelijk om warm, vers gebakken brood of een volle pan soep uit de oven te dragen.

De Le Creuset Nederlandse Oven Verkrijgbaar in verschillende maten van 2 tot 13,75 liter en een volledige regenboog van kleuren, van de iconische vlam tot nieuwe tinten zoals cerise Olijf En Rhône. Onze hoofdredacteur, Faith Durant, vindt het geweldig 3,5-kwart versie in drop, Ik ging met de Classic Cherries van 5,5 liter, dus er is genoeg eten voor een paar maaltijden of om vrienden uit te nodigen voor het avondeten. Er is hier geen verkeerde combinatie – wat past bij uw behoeften!

READ  Nederlandse rechtse kabinetsgesprekken gaan door met constitutionele waarborgen tegen Wilders - EURACTIV.com

Hoewel het technisch vaatwasmachinebestendig is, raadt het bedrijf handen wassen aan. Ik vind dat een zachte spons het meeste schoonmaakwerk afhandelt, en als er voedselresten zijn, vul ik de pot gewoon met water en laat het een beetje weken. Als er iets ergers is, volg ik deze stappen Voor het verwijderen van vlekken op wit email.

Le Creuset staat voor een levenslange garantie op hun producten, dus ik weet dat het de investering waard is – vooral met hoeveel ik het heb gebruikt sinds de dag dat ik het kreeg. Het is een prachtig kookgerei voor het bereiden en serveren van maaltijden waarvan ik weet dat ze lang meegaan. Ik ben de afgelopen jaren zekerder geworden in de keuken, ja, maar ik zou nalaten deze Dutch Oven geen krediet te geven.