juli 21, 2024

Groenhuis

Groenhuis is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Let op de verleiding – The New York Times

Let op de verleiding – The New York Times

6 d. Misschien komt het omdat dit bericht aan het begin en het einde lijkt op “Asteroids”, maar dat was voor mij een beetje langdradig. “Sterrenstelsels bijvoorbeeld”, lost ANDROIDS op; Dit zijn weetjes over het merk, inclusief het aanbod aan Samsung-smartphones dat het gebruikt Het besturingssysteem in kwestie.

25 D. Ik had elke letter nodig van de springer in deze, “Rafael ______”, de All-Star derde honkman voor de Red Sox. Het is niet mijn ervaring, dit is de eerste keer dat Raphael Devers in een Times Mystery zit, ook al was hij dat wel Major League-speler sinds 2017.

35 D. “Liegen?” Lost het mooie en onvergetelijke woordspel op: ON A DARE. (Over Pavlovian gesproken! Ik dacht aan een spelletje Truth or Dare tijdens een zomerkamp waar ik vorige eeuw aanwezig was, hoewel ik geen idee heb of iemand het in 2024 zal spelen.)

Ik ben zo opgewonden om terug te zijn bij The New York Times! Dank aan iedereen die deze puzzel heeft opgelost en mogelijk heeft gemaakt.

Deze puzzel is, net als mijn vorige, opgebouwd rond de sleutels 1 naar beneden en 15 aan de overkant. De zin in 1D was mijn eerste inzending, waar ik afgelopen zomer op een dag aan dacht en waarvan ik dacht dat die het netwerk bijzonder waardig zou zijn. Ik besloot voor de lol diagonale symmetrie te proberen, en ik ben erg blij met het resultaat.

Van de aanwijzingen die de uiteindelijke puzzel haalden, waren mijn favorieten 41A, 25D en 48D, en ik was erg blij dat de redactie ze had behouden. Van de aanwijzingen die ze veranderden, vond ik de 19A en vooral de 10D het leukst, wat ik slim vond.

Persoonlijk word ik over iets meer dan een week 21, dus ik zie deze puzzel als een vroeg verjaardagscadeau voor mezelf. Bedankt voor de oplossing, ik hoop snel terug te komen!

The New York Times Crossword heeft een open inzendingssysteem en u kunt uw puzzels online indienen.

READ  Vervaldatum voor Sony Scripts PS Plus-game

Voor tips over hoe u aan de slag kunt gaan, leest u onze serie Een kruiswoordpuzzel maken.

Abonnees kunnen dat Kijk eens naar de antwoordsleutel.

Probeer je terug te gaan naar de puzzelpagina? hier.

Wat denk je?