april 28, 2024

Live updates tussen Zuid-Korea en Portugal: Groep H-wedstrijd is een tiebreak

FIFA Wereldbeker 2022

19 minuten geleden

groepsfase van WK 2022 Vrijdag gesloten komt na een geweldige anderhalve week werken. opstarten in groep H, Zuid-Korea (0-1-1) vecht zonder nederlaag Portugal (2-0-0) in Education City Stadium in Al Rayyan, Qatar – en we hebben je van begin tot eind gedekt met alle actie op FOX.

Ondertussen, in FS1, Ghana (1-0-1) neemt zijn plaats in Uruguay (0-1-1) in de andere achtste groepswedstrijd.

Hier zijn de belangrijkste toneelstukken!

Zuid-Korea tegen Portugal

5′: Doelpunt!

Portugal zette al vroeg de toon in deze, zoals Ricardo Horta Hij sloeg een vroeg schot om zijn team op voorsprong te zetten, 1-0, slechts enkele minuten in de wedstrijd.

De Portugees Ricardo Horta scoort in 5 minuten het doelpunt tegen de Republiek Korea

17′: Wat had kunnen zijn

Zuid-Korea maakte het begin van de eerste helft bijna ingewikkeld Jung Woo Young Hij probeerde een steekpass, maar de verdediger Kim Jin Soo Gevangen buitenspel.

27′: Geknoopt!

Zuid-Korea bracht de zaken op gelijke hoogte in de buurt van de 30, beleefdheid Kim Jonge JoonHeerlijk voetenwerk.

Kim Young-gwon uit Zuid-Korea scoort in 27 minuten een doelpunt tegen Portugal

42′: Geen uitgang

Cristiano Ronaldo Hij probeerde laat in de eerste helft een kopbal om Portugal op voorsprong te brengen, maar dat ging niet goed. Zo bleef het bij de pauze vastlopen.

Blijf op de hoogte voor updates!

Lees verder wereldbeker:

Bekijk het volledige WK-schema en hoe je elke wedstrijd live kunt bekijken hier.

Haal meer uit FIFA World Cup 2022 Volg je favorieten voor informatie over games, nieuws en meer

READ  Texas verslaat Miami en claimt de regionale titel in het NCAA-honkbaltoernooi