mei 23, 2024

Groenhuis

Groenhuis is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Lori, de jongere zus van Jimmy Buffett, zegt dat ze ‘rond dezelfde tijd’ kanker kreeg als hij

Lori, de jongere zus van Jimmy Buffett, zegt dat ze ‘rond dezelfde tijd’ kanker kreeg als hijCNN

Toen wijlen zanger Jimmy Buffett bijna vier jaar geleden de diagnose zeldzame huidkanker kreeg, werd niet lang daarna bij zijn jongere zus Lori Buffett McGowan pancreaskanker vastgesteld.

zei McGowan, die nu kankervrij is de mensen De broers en zussen steunden elkaar via hun individuele therapieën.

“Jamie en ik zijn door kanker dichter naar elkaar toe gegroeid. We hebben voor en na onze scans gepraat. ” “We deelden een club waar niemand lid van wil worden. Het verbaast me dat Jimmy het niet heeft gehaald.

Ze herinnerde zich haar broer, die ze liefkozend “Bubba” noemde, omdat hij haar inspireerde om sterk te blijven.

“Ik reed op mijn paard tijdens mijn behandeling en probeerde op dezelfde manier door te gaan met mijn leven als Jimmy deed”, zei McGowan. “Hij heeft velen vreugde gebracht. Ik ben nu erg emotioneel. Toen Jimmy op de wereld was, voelde ik me veilig.”

McGowan zei dat ze, samen met Buffett, tot de familie behoorde toen hij stierf. Ze deelde een foto van hen als baby’s als eerbetoon op Instagram.

“We spraken over onze jeugd waarin alleen broers en zussen konden communiceren. Ik vertelde hem dat ik hem langer kende dan wie dan ook op deze planeet. McGowan-boeken. Hij glimlachte met die sprankelende blauwe ogen en kneep in mijn hand.

READ  HBO Max verwijdert tv-programma's: generatie, dichtbij genoeg en meer - Volledige lijst