juni 19, 2024

Groenhuis

Groenhuis is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Miss Universe-deelnemer viert ‘het vertegenwoordigen van schoonheid op ware grootte’ terwijl ze in de top 20 belandt:

Miss Universe-deelnemer viert ‘het vertegenwoordigen van schoonheid op ware grootte’ terwijl ze in de top 20 belandt:

Een voorvechter van ‘body positivity’ uit Nepal, die de top 20 van Miss Universe 2023 heeft gehaald, heeft gevierd hoe ver ze is gekomen in de competitie en zegt dat ze ‘schoonheid op ware grootte’ vertegenwoordigt.

Miss Nepal, Jane Deepika Garrett, 22, nam deel aan de Miss Universe 2023-verkiezing en schreef geschiedenis als een van de weinige vrouwen met een grotere maat die de top 20 haalde.

“Top 20 babes! Ik ben al mijn fans en mensen dankbaar die mij hebben gesteund. Ik heb mijn best gedaan en dat is waar het om gaat! Ik ben zo trots dat ik over de hele wereld schoonheid op ware grootte vertegenwoordig en de stereotypen van schoonheid doorbreek optochten.” Zo trots op mijn nieuwe Miss Universe en ik zal dit seizoen van mijn leven dat mijn leven heeft veranderd voor altijd koesteren!”, zei ze op Instagram als reactie op de afsluiting van de verkiezing.

Shenice Palacios uit Nicaragua werd zaterdagavond in El Salvador gekroond tot Miss Universe 2023.

Biden-onderwijsfunctionaris beweert dat democratie en vreemdelingenhaat zijn gebouwd op blanke suprematie

Miss Nepal schrijft geschiedenis na deelname aan de top 20-categorie van de Miss Universe 2023-competitie. (Getty)

“Op het eerste gezicht vertegenwoordig ik vrouwen van alle verschillende lichamen en vormen en maten, maar ik vertegenwoordig kracht, ik vertegenwoordig veerkracht, ik vertegenwoordig hoe je je hele leven kunt veranderen”, zei ze tijdens de show. “Ik had nooit gedacht dat ik hier vandaag zou zijn.”

“Laten we deze kroon pakken en de wereld de ware schoonheid laten zien die van binnenuit komt”, zei ze op Instagram.

READ  Het Willy Wonka-evenement wordt een videogameparodie op een goudmijn

TRANSVROUWENMODEL WINT MISS UNIVERSE IN NEDERLAND OP HISTORISCH MOMENT: ‘I DID IT’

De voorstander van body positivity, die momenteel verpleegkunde studeert, wil een motiverende spreker worden om sociale verandering te stimuleren.

Garrett zegt dat ze haar lichaam omhelst. “Ik hou van mijn rondingen! Mijn lichaam is mijn tempel en ik zal er als heilige grond voor zorgen.”

Wat betreft degenen die het haar vroegen, zei ze: “Haters zullen je haten, maar dat betekent dat je nu een beroemdheid bent.”

Garrett wilde de eerste Miss Universe-winnaar met een grotere maat zijn.

KLIK HIER OM DE FOX NEWS-APP TE DOWNLOADEN

Volgens HOLA! De Spaanse Garrett won de titel Miss Nepal nadat ze de juryleden had verrast met haar natuurlijke schoonheid en krachtige uitspraken.

“Als een vrouw met rondingen die zich niet aan bepaalde schoonheidsnormen houdt, ben ik hier om alle vrouwen te vertegenwoordigen… Ik geloof dat er niet één manier is om mooi te zijn, elke vrouw is mooi zoals ze is”, zei ze.

Bezoek voor meer cultuur, media, onderwijs, opinie en kanaaldekking foxnews.com/media.