april 26, 2024

Nederlanders die door No. 4 Saints niet naar huis kwamen | Bella

Bella – Het was een week om naar het Nederlandse land terug te keren. Bella nam een ​​kleine voorsprong na het eerste kwart, maar vanaf daar gebeurde er niets toen ze tegen de Saints 28-3 vielen.

De jongens in groen-wit raakten hen als eerste nadat een goede punter in het eerste kwart terugkwam. De verdediging van Xavier hield de Nederlanders in de 38-yard fieldgoalpoging van Luke Hartmann, die hij knalde om Bella een 3-0 voorsprong te geven.

Xavier sloeg een half-pass van Will Hisrod in het tweede kwart en versloeg Alex Neil tot een 15-yard touchdown om de Saints met 7-3 op voorsprong te zetten en de rust te gaan.

Neil Xavier zou de grondaanval leiden in de tweede helft, want hij voegde zijn totaal toe met drie snelle touchdowns in de laatste twee kwartalen. Xavier deed als team 23 pogingen.

De Nederlanders hadden het moeilijk in de loopgraven tegen Xavier, aangezien hun run-game 76 yards (2,7 yards per auto) was op 28 yards, aangezien het team aan beide kanten aanzienlijke verwondingen opliep.

Quarterback Blake Meyer was 15 voor 94 met als belangrijkste doel Caleb Briggs, die vier passen voor 36 yards ving. Kenson Fuller raakte de grond met 25 yards in acht aanrakingen.

Voor de verdediging had Preston Rowe een solide nacht met 6,5 schoten, inclusief een zak.

Geen enkel team draaide het om of maakte veel penalty’s, maar Bella ging van 3 naar 10 voor de derde plaats en was ’s nachts 0-van-2 in de vierde onderploeg.

Bella (2-4, 1-1) viert Senior Night deze week wanneer ze op vrijdagavond om 19:30 uur Oscalus (4-2, 0-2) host.

READ  Private equity-investeringen door Nederlandse pensioenfondsen bedragen € 100 miljard | nieuws

Nr. 4 (4A) Xavier 28, Bella3

XHS 0 7 7 14

PHS 3 0 0 0

Scoreoverzicht

Eerste kwartier

PHS-Heartman 38-Yard FG Goed (3-0, 8:16)

Tweede kwartier

Hisrod pass naar Neil voor XHS-15-yard DT. PAT is goed (3-7, 8:44)

In het derde kwartaal

XHS-Neil 5-Yard Rush TD. PAT is goed (3-14, 6:28)

Vierde kwartaal

XHS-Neil 7-Yard Rush TD. PAT is goed (3-21, 8:46)

XHS-Neil 2-Yard Rush TD. PAT is goed (3-28, 2:48)

Persoonlijke statistieken van Bella

Geslaagd – Burgemeester 8/15 94 yards

Haast-Fuller 8-25, Pollock 6-22, Meyer 7-13, Clayberg 4-8, Knox 1-8, Kalkwarf 2-0

Brix krijgen 4-36, Rowe 1-24, Pollock 1-19, Weissner 1-10, Knox 1-5