april 28, 2024

Nederlandse mannen zijn betrokken bij een voetballoting met verdedigers

Bella- Het herenvoetbalteam van Central College speelde zaterdagmiddag een gelijkspel met Tort University met 0-0 in een wedstrijd met in totaal tien schotpogingen.

Central (3-0-2) had een lichte 6-4 voorsprong bij schotpogingen, maar noch de Nederlanders, noch de Verdedigers (3-3-1) konden de achterkant van het net vinden.

“In het universiteitsvoetbal zullen er wedstrijden zijn waarin je niet veel kansen krijgt”, zei de coach Gary Laidlaw gezegd. “In een wedstrijd als deze moet je ze pakken als je ze hebt. Het was een goede wedstrijd en geen van beide ploegen zag een verbetering. Over het geheel genomen denk ik dat het gelijkspel een terecht resultaat was.”

Nederlandse doelman Johannes Foster (Senior, Lee’s Summit, Mo., North HS) Maakte een paar reddingen in 90 minuten.

“John moest met een heel belangrijke redding komen en stopte enkele halve kansen”, zei Laidlaw.

De shutout is het derde seizoen van Central. Bewakers Spencer Taylor (Jr., Norwalk), Alejo Morgan (Tweedejaars, Resistencia, Argentiniƫ, Bella Christian HS) En Trystan Vasquez (Tweedejaars, Cedar Rapids, Xavier HS) De volle 90 minuten gingen voorbij.

“Ik vond onze ruggen absoluut geweldig”, zei Laidlaw. “Iedereen die vandaag speelde, heeft het geweldig gedaan.”

Laidlaw haalde ook het spel van de middenvelder aan Kaap Wilson (Senior, Altoona, Zuidoost-Polk HS) Zijn 78 minuten waren uitzonderlijk.

Central gaat dinsdag om 16.30 uur op pad om tegen Macalester College (Minn.) te spelen.

READ  De Nederlandse overheid is nog steeds niet bereid om sterk afgeprijsde treinkaartjes te subsidiĆ«ren