april 25, 2024

Nr. 23 South Carolina Downs Clemson 7-1 – Officiële site van Clemson Tigers atletiek

COLUMBIA, South Carolina — Nr. 23 South Carolina sloeg drie homeruns in de eerste vier innings in hun 7-1 overwinning op Clemson in Founders Park op zondagmiddag. De Gamecocks, die de reeks met 2-1 wonnen, verbeterden naar 11-1, terwijl de Tigers terugvielen naar 5-6.

Nadat de Gamecocks in de eerste helft een 1-0 voorsprong hadden gepakt sloeg Riley Bertram een ​​winnende honkslag in de tweede inning om de wedstrijd in evenwicht te brengen. South Carolina herwon de leiding in de tweede helft van de tweede inning op een homerun van Gavin Casas.

Casas sloeg een line drive in de vierde inning, zijn tweede van de wedstrijd, waarna Talmadge Lecroy met een solo homer de Gamecock-voorsprong naar 5-1 bracht. Caleb Denny’s tweehonkslag in de vijfde voegde een punt toe, waarna de Gamecocks een punt scoorden in de achtste op LeCroy’s honkslag.

James Hicks (3-0) kreeg de overwinning in opluchting met zijn laatste ronde 5.0 worp, terwijl Tiger-ster Billy Barlow (0-1) het verlies nam.

Cam Canarella, die zijn hitting streak uitbreidde tot 11 wedstrijden, won de Bob Bradley Trophy als Clemson’s Series MVP. Hij sloeg 6-uit-13 met drie tweehonkslagen, twee RBI en een koopje in drie wedstrijden. LeCroy won de Tom Price Award als Most Valuable Player of the Series voor South Carolina.

De Tigers keren halverwege de week terug naar huis voor twee wedstrijden in het Doug Kingsmore Stadium, vanaf dinsdag tegen East Tennessee State om 16.00 uur op ACC Network Extra.