Groenhuis is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

C.J. Stroud and Cade Stover celebrate

Ohio domineert Wisconsin, 52-21, in de eerste wedstrijd van de Big Ten Play

Er was absoluut geen twijfel over de opening van de Big Ten van Buckeyes.

Tegen een kant van Wisconsin die naar verwachting de Ohio State een van de zwaarste Tests van het seizoen tot nu toe zou geven, domineerden de Buckeyes beide kanten van de bal en scoorden hun eerste vijf bezittingen in het spel op weg naar een 52-21 overwinning. dassen;

21

De aanval van de staat Ohio raakte de grond en dreef 88 meter het veld in in zes spelen in de openingsrit. CJ Stroud voltooide een 18-yard pass naar Marvin Harrison Jr. , een 22-yard lane naar Cade Stover en een 33-yard lane naar Emeka Egbuka voordat Mean Williams de rit afsloot met een 2-yard touchdown run.

De Buckeyes herwonnen de bal in het rode gebied in hun tweede bezit nadat Tanner McCalister een pass had onderschept en terugbracht naar de 16-yard-lijn. Twee wedstrijden later opende Stover wijd voor een 13-yard touchdown, de eerste touchdown van zijn carrière bij Ohio State, om de Buckeyes een 14-0 voorsprong te geven in slechts zes minuten in de wedstrijd.

Stover scoorde opnieuw in het volgende bezit van de Buckeyes, waarmee hij een zeven-play, 70-yard hold aftopte met een twee-yard down grab om het 21-0 te maken in slechts 11 minuten in het spel.

26:58

Williams breidde de voorsprong van Ohio State uit tot 28-0 op zijn vierde balbezit toen hij eenmaal een 3-yard touchdown scoorde nadat hij door meerdere tackles over 21 yards was gedraaid.

De Badgers kregen eindelijk de plaat na hun vierde bezit van de wedstrijd. Een 26-yard pass van Graham Mertz naar Skyler Bell bracht Wisconsin in het rood en Mertz eindigde de leiding door de bal zelf vanaf één yard in de eindzone te rennen.

Ohio State leidde opnieuw de 10-yardlijn van Wisconsin binnen haar vijfde bezit van het spel voordat ze een velddoelpunt maakte van Noah Ruggles voor de vierde en tweede van de zeven-yardlijn, wat wat boegeroep kreeg van het thuispubliek, maar zijn voorsprong uitbreidde tot 31 -7.

Stroud gooide zijn eerste onderschepping van het seizoen bij zijn 100e passpoging van het seizoen toen de veiligheid van Wisconsin, John Torchio, een pass pakte die Stroud over de kopbal van Harrison zeilde over het laatste balbezit van de Bucks in de eerste helft.

Dat gaf de Badgers een kans om voor rust opnieuw te scoren, maar McAllister hield de voorsprong van 24 punten van de Buckeyes aan het einde van de eerste helft vast met een schokkerige pass om te blokkeren wat een diepe bal touchdown zou zijn geweest.

Ohio State keerde terug naar de eindzone bij hun openingsbezit in de tweede helft, waarbij Julian Fleming een 12-yard touchdown scoorde nadat hij de Buckeyes in het rood was binnengegaan met 31 yards vangst en run.

Stroud breidde de voorsprong van Buckeyes uit tot 45-7 met 2:22 om in het derde kwart te spelen toen hij een pijl in Egbuka schoot tussen twee verdedigers voor 8 yards.

De Badgers scoorden hun tweede doelpunt van de wedstrijd op hun volgende voorsprong, het rijden van 80 yards in 14 wedstrijden en het vastleggen van een 2-yard touchdown pass van Mertz naar verdediger Jackson Aker.

Stroud gooide zijn vijfde touchdown van de nacht en Egbuka scoorde zijn tweede touchdown van de nacht toen het paar een play callde om vanaf 32 yards te scoren om de Buckeyes boven de streep van een halve eeuw op het scorebord te zetten.

Het zou het laatste spel van de avond zijn voor de quarterback van de staat Ohio, die de wedstrijd afsloot met 281 yards in 17 slagen en 27 pogingen. Egbuka was de leidende ontvanger van de Buckeyes, met zes passen voor 118 yards en twee touchdowns, terwijl TreVeyon Henderson (121) en Williams (101) de 100 yards bereikten.

Met de meeste back-ups in het spel, gaf de verdediging van de staat Ohio een eenmalige touchdown-drive op in een voorlaatste verdedigingsreeks van het spel, waardoor Braelon Allen naar een score van 75 yard kon rennen om de finale van de Buckeyes te verminderen marge van een overwinning van 31 punten.

Tommy Eichenberg leidde de hele nacht de verdediging van de staat Ohio met in totaal 14 tackles, waaronder twee verliezende tackles.

Ohio State eindigt september met een score van 4-0. Ze begint oktober met haar vijfde opeenvolgende thuiswedstrijd om het seizoen af ​​te trappen wanneer ze aanstaande zaterdag om 15.30 uur Rutgers host voor hun tweede Big Ten-wedstrijd met het Big Ten Network.

spelnotities

• Brede ontvanger Jaxon Smith-Njigba en Cornerbacks Cameron Brown en Denzel Burke behoorden tot de 11 Ohio State-spelers niet beschikbaar.

• Julian Fleming begon het seizoen voor het eerst op een brede ontvangst terwijl Emeka Egbuka in de hole begon in plaats van Smith-Njigba.

• JK Johnson en Jyaire Brown begonnen hun eerste voetbalcarrière bij Cornerback in plaats van Burke en Cameron Brown. Jack Sawyer begon ook zijn eerste carrière in de verdediging en verdiende een knipoog naar JT Tuimoloau.

• CJ Stroud, Cade Stover, Tommy Eichenberg en Kourt Williams waren aanvoerders om de munt voor de wedstrijd op te gooien.

• Echte rookie Sonny Styles zag tijd om met de verdediging van het eerste team tegen de Badgers te spelen als een hybride veiligheidsleider/back voor kortetermijnsituaties.

• Mian Williams had de derde 100-yard game van zijn carrière in Ohio State, terwijl Henderson de vierde 100-yard game van zijn carrière had in Ohio State. Beiden speelden hun eerste 100 yards van het seizoen en werden het eerste Buckeyes-duo dat de 100 yards haalde in dezelfde wedstrijd sinds Trey Sermon en Justin Fields tegen Michigan State in 2020.

• Henderson heeft nu meer dan 1.500 yards gehaast in zijn carrière in Ohio.

• De opkomst voor de wedstrijd van zaterdagavond was 105473, de derde keer dat de Buckeyes dit seizoen al meer dan 105.000 fans naar de boot hebben getrokken.

• Stroud staat nu op de derde plaats in de geschiedenis van de staat Ohio, achter JT Barrett (104) en Justin Fields (63), met 60 touchdownpassen.

• Dit was Stroud’s zevende wedstrijd in zijn loopbaan met vijf passing-afstanden, waarmee hij zijn voorsprong voortzette bij de meeste van die wedstrijden in de geschiedenis van de school. Hij heeft nu ook 10 carrièregames met vier pass-touchdowns, waarbij hij JT Barrett slechts één achterlaat voor de meeste quarterback van de staat Ohio in die categorie.

READ  'Brutaal': Formule 1-fans vertrokken teleurgesteld nadat de eerste avond van de Grand Prix van Las Vegas verpest was