mei 19, 2024

Groenhuis

Groenhuis is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Opry verontschuldigt zich voor het optreden van Elle King tijdens het Dolly Parton-tribute-concert

Opry verontschuldigt zich voor het optreden van Elle King tijdens het Dolly Parton-tribute-concert

De Grande Ole Opry verontschuldigde zich voor het optreden van Elle King tijdens een Dolly Parton-tribute-concert dat vrijdagavond in het Ryman Auditorium werd gehouden om de 78e verjaardag van de countrylegende te vieren. Tijdens een cover van 'Marry Me' gaf King toe dat ze de tekst niet kende – “Ik ken de tekst niet Deze dingen in deze verdomde stad / Vertel het niet aan Dolly, want het is haar verjaardag” – en sprak toen het publiek toe: “Ik ga niet eens liegen… Jullie hebben allemaal kaartjes gekocht aan deze shit, en je krijgt je geld niet terug.

'Ik zal je nog iets vertellen,' zei ze. “Hallo, mijn naam is Elle King, ik ben in een staat van waanzin.” Toen iemand anders op het podium suggereerde dat ze een van haar eigen liedjes zou spelen, antwoordde ze: “Ik kan nauwelijks het liedje van iemand anders spelen. Eens kijken of ik een van mijn eigen liedjes kan spelen.”

Videoclips van die avond verspreidden zich op sociale media. Gisteren reageerde het Twitter-account van Opry op iemand die zijn teleurstelling uitte over King's gedrag tijdens het optreden, waarin veel scheldwoorden stonden: “We betreuren het ten zeerste en bieden onze excuses aan voor het taalgebruik dat gisteravond tijdens het tweede Opry-optreden werd gebruikt.”

Hier zijn enkele clips:

@veilingmeestermeisje Ik denk dat Elle King net haar carrière hier heeft beëindigd. Ik kan me niet voorstellen dat ik Dolly niet respecteer bij de @Grand Ole Opry op Dolly's verjaardag, en ik hoop dat Elle de hulp krijgt die ze nodig heeft, want dit doorstaat de vitaliteitstest niet. **Dit is niet mijn video** • • • #degrandoleopry #dronken #elleking #ellekingmuziek #Tennessee #fyp #voorjoupagina #foryoupageofficiall #fypシ #fypシ゚viraal origineel geluid – victoria
@jamiek721 Elle King had geen respect voor Ryman en Dolly Parton #elleking #GrandOleOpry #Nashville #Nationale muziek #Dolly Parton #Eershow #countrymuziektiktoks #geannuleerd #dollfam #Dolly #dronken Oh nee nee, geen lach – geluidseffect