juni 15, 2024

Groenhuis

Groenhuis is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Paddy Pimblett en Ilia Topuria krijgen ruzie bij UFC London

Paddy Pimblett en Ilia Topuria krijgen ruzie bij UFC London

Elia Topuria En de Buddy puistje Hardlopen in rommeldagen eerder dan verwacht tijdens UFC Fight Night 204 Vechtweek.

Er vond dinsdag een woordenwisseling plaats tussen de twee vechters in het gasthotel in Londen voor hun gevecht op zaterdag, waarbij stoten en flessen werden gegooid. Er leek niets ernstigs te gebeuren voordat de teams en de beveiliging de strijders verdeelden.

Ik heb je gewaarschuwd!”, schreef Topuria in een Instagram-bericht vergezeld van een video van de vechtpartij. “Dit is wat er gebeurt als je mij niet respecteert en je respecteert mijn land niet! Je zag me en wilde mijn complimenten omdat je me lastig valt in je broek… en je zou mijn team moeten bedanken voor het niet scheiden van me, ik zou je hoofd eraf hebben gehaald. Tweet insluiten

Kort daarna reageerde Pemblett via Twitter.

Stel je voor dat je met 5 van je jongens alleen op iemand probeert te springen en je laat geen enkel schot vallen en je krijgt een fles handdesinfecterend middel dat van je hoofd stuitert je bent jong (clown) Probeer niet te doen alsof je iets deed toen (sh*t) Je broek die zich voordeed als je kinderen hield je tegen kutje.”

Topuria (11-0 MMA, 3-0 UFC) en Pimblett (17-3 MMA, 1-0 UFC) hebben een geschiedenis. Ze promoten al ongeveer een jaar online, wat aanvankelijk escaleerde toen Pemblet zich richtte op Georgische strijders in online aanvallen. Topuria was vooral boos op Pemblet toen de Engelsen de Russisch-Georgische oorlog belachelijk maakten, waarbij veel Georgiërs omkwamen, waaronder leden van de familie Topuria. Pemblet verontschuldigde zich later voor zijn opmerkingen.

READ  De opeenvolgende tie-breakers van Tiger Woods zorgden voor een Masters-record

“Mijn reactie op iemand die dit opvat als een grap toen zoveel onschuldigen stierven in die oorlog – we hebben het over kinderen en mensen die daar niets mee te maken hebben”, vertelde Topuria eerder deze week aan MMA Junkie. “Dus iemand lacht daar om, en het is ook een pijnlijk onderwerp voor mij omdat mijn familie is omgekomen in die oorlog en veel van mijn landgenoten. Dus het is niet iets waar ik blij van word en vanaf daar is het allemaal begonnen.”

“En wat kan ik zeggen over iemand die daar grappen over maakt? Hij is dwaas en onvolwassen. Als hij denkt dat ik een stap terug zal doen als ik hem zie, heeft hij het bij het verkeerde eind. Hij moet bidden dat we de gangpaden omdat ik gek word.”

Pemblett zal het opnemen tegen de Mexicaan Rodrigo Vargas in het co-main event van de kaart, terwijl Topuria zal strijden in zijn eerste gevecht voor £ 155 tegen Jay Herbert.