februari 24, 2024

Groenhuis

Groenhuis is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Quinta Bronson onderbreekt de monoloog van Jimmy Kimmel met haar Emmy-show - Deadline

Quinta Bronson onderbreekt de monoloog van Jimmy Kimmel met haar Emmy-show – Deadline

Oh, de uitbetaling is begonnen, Jimmy Kimmel!

Winnaar Emmy Award Kenta Bronson – die haar eerste Emmy op maandag kuste terwijl Kimmel Dead op het podium onder haar speelde – onderbrak zijn ABC-talk woensdagavond door te pronken met haar glimmende nieuwe uitrusting.

Kimmel verwelkomde Bronson toen als zijn eerste gast door te zeggen: “Het voelt alsof ik je net heb gezien. Gefeliciteerd met je Emmy. Dat heb ik gemist. Hoe is het gegaan?”

Hij legde vervolgens uit dat het een “domme komedie” was nadat hij de Variety Talk-serie opnieuw had verloren aan John Oliver. Voor degenen die het gemist hebben, Will Arnett sleepte Kimmel het podium op voordat Bronson werd aangekondigd als de winnaar van de Outstanding Writing in a Comedy Award. Kimmel bleef dood spelen nadat Bronson het podium betrad om de Emmy te accepteren.

“Toen zeiden mensen dat ik je moment had gestolen en dat heb ik waarschijnlijk gedaan, en het spijt me dat ik dat gedaan heb,” zei hij. ‘Bovendien is het laatste wat ik zou willen doen, je van streek maken omdat ik veel van je denk. Ik denk dat je dat weet. En ik hoop dat je dat weet.’

‘Jimmy, laat me je bedanken,’ antwoordde Bronson liefjes. “Het is zo aardig van je om dat te zeggen. Eerlijk gezegd was ik op zo’n moment om een ​​goede tijd te hebben. Ik won mijn eerste Emmy! Ik was daar, weet je, gelukkig! En ik ben klaar met dit moment, ik heb gewoon een goede tijd. Ik heb er geen gezien. Eerlijk gezegd, ik heb een goede nacht gehad. Het was een goede nacht en een goede tijd. “

Bronson verscheen eerder op woensdag nadat zij en haar co-ster Abbott Elementary De castleden spraken met de pers over het nieuwe seizoen. Tijdens de sessie merkte co-ster Cheryl Lee Ralph op dat ze niet al te blij was met Kimmel’s nu beruchte stunt voordat Bronson’s Emmy haar kuste.

READ  WGA staat kunstmatige intelligentie toe bij het schrijven van scenario's - Diversen

“Ik was in de war”, zei ze tegen verslaggevers. “Ik wist niet wat er aan de hand was. Ik wou dat deze man van de vloer zou komen. Toen realiseerde ik me dat het Jimmy Kimmel was. Oh, respectloos, Jimmy! Maar dat ben ik gewoon. Ik heb het hem ook in zijn gezicht verteld. Hij begreep het .”