juni 22, 2024

Groenhuis

Groenhuis is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Rachel Brosnahan van The Marvelous Mrs. Maisel deelt de video nadat de slotscène is afgerond – Deadline

Rachel Brosnahan van The Marvelous Mrs. Maisel deelt de video nadat de slotscène is afgerond – Deadline

“Ik lachte tot ik huilde en huilde tot ik lachte.” Dit is een uittreksel uit De geweldige mevrouw Maisel Vandaag plaatste ster Rachel Brosnahan op Instagram haar gedachten na het laten vallen van de laatste aflevering van de Emmy Award-winnende serie op Prime Video. Brosnahan deelde enkele foto’s achter de schermen in een fotogalerij, gevolgd door een video van de momenten direct na het filmen van de slotscène. (Hint – er zijn veel confetti).

“Dit geweldige avontuur heeft mijn leven meer veranderd dan ik kan tellen”, schreef Brosnahan in haar Instagram-bericht. “Ik heb enkele van de beste mensen ontmoet die ik ooit heb gekend, en ik kan ze nu familie, mentoren en vrienden noemen. Ik ging naar tv-bootcamp en leerde hoe ik een betere artiest, dirigent en producer kon worden. Ik droeg verbluffend mooie kleding , at een beschamende hoeveelheid propfood en kreeg de middelvinger van Alex [Borstein] Dagelijks. Ik groeide op. Ik lachte tot ik huilde en huilde tot ik lachte.

En ze vervolgde: “Iedereen zegt dat, maar ze liegen omdat onze bemanning de beste is op dit gebied.” “Veel mensen hebben sinds het eerste seizoen hun tijd en talent in deze show gestoken en dit alles zou niet mogelijk zijn geweest zonder hun toewijding. We hadden de beste acteurs, schrijvers, producers, afdelingshoofden en [series creator] Amy Sherman-Palladino is de kapitein van ons schip. Ze vertrouwde ons allemaal haar baby toe en duwde ons om beter te worden. En je hebt het gezien! De wind heeft in onze zeilen gezeten tijdens de lange dagen en zware nachten. Ik ben overweldigd door dankbaarheid en dat zal nog heel lang zo blijven. borsten tot het laatste hoofdstuk.

READ  “Dune 2” bracht een hele maand door met filmen in de diepten van de woestijn van Abu Dhabi

Zie foto’s en bekijk de video in haar bericht hieronder.