mei 20, 2024

Groenhuis

Groenhuis is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Ryan Fitzpatrick vertelt het verhaal achter zijn shirtloze foto tijdens de Bills Playoff |  Buffalo Bills Nieuws |  NFL

Ryan Fitzpatrick vertelt het verhaal achter zijn shirtloze foto tijdens de Bills Playoff | Buffalo Bills Nieuws | NFL

Ryan Fitzpatrick onthulde in de uitzending van maandag hoe hij werd aangespoord om zijn shirt uit te doen in een play-offwedstrijd tussen de Buffalo Bills tegen New England in januari.

Fitzpatrick, 39, besprak vorige week zijn pensionering na 17 seizoenen in de NFL ESPN podcast Adam Shifter, en zijn liefde voor Buffalo is een onderwerp van discussie geweest.

De quarterback ging op 15 januari met zijn twee oudste zoons naar het wildcard-spel in het Haymark Stadium. Een foto van een bebaarde en topless Fitzpatrick ging na de wedstrijd viraal op sociale media.

“Ik ga de afgelopen vijf of zes jaar naar de Super Bowl met mijn twee oudste kinderen”, vertelde Fitzpatrick aan Shifter op de podcast. “Dit jaar had ik niet echt zin om naar Los Angeles te komen, waar de Bills een playoff-wedstrijd thuis hadden. Dus het was als: ‘The Bills hebben een play-off-wedstrijd voor thuis, dus laten we dit onze reis maken.”

“We vlogen die dag, gingen naar de wedstrijd, en de hele tijd van de auto via de parkeerplaats naar de wedstrijd zeiden mijn jongens: ‘We doen onze shirts uit, pap.’ Ik dacht: ‘Oké, het is negatief-3, ontspan gewoon.’ Het was na de 7e touchdown. Er was een ongelooflijke energie en gevoel op dat veld, en het voelde alsof het tijd was. Mijn jongens en ik gooiden de shirts uit.

Mensen lezen ook…

“Het duurde ongeveer drie of vier minuten, en na ongeveer 10 minuten moest ik mijn jongens vertellen om de kleren weer aan te trekken omdat de bevriezing spoedig zou komen. Het was een geweldige ervaring om met mijn jongens te delen die ik nooit zal vergeten.

READ  Mogelijk krijgen de Orioles een nieuwe eigenaar

“Ik weet niet of ik me ooit thuis heb gevoeld op het veld of in een fanbase. Ik ben al vier jaar in Buffalo, maar dit zijn mijn mensen. Ik heb het gevoel dat ik ze begrijp, en zij begrijpen mij Het was een van de grootste genoegens van mijn carrière om bij Buffalo te spelen.”

Fitzpatrick speelde voor negen NFL-teams. Hij stelde een carrièrerecord samen van 59-87-1 als starter, waarvan 20-33 bij de Bills. Hij ging voor 34.990 yards (32ste van alle tijden) en 223 touchdowns (36ste van alle tijden).

Hier zijn enkele andere opmerkingen van Fitzpatrick over zijn pensionering:

• Als ik het stop: “Ik ben zo dankbaar voor de kansen die ik had, zo veel dankbaarheid voor de mensen die in mij geloofden. … Ik gaf mannen kansen om toneelstukken te doen. Ik bleef niet alleen zitten om te overleven Ik probeerde naar buiten te gaan en te gedijen en te spelen zonder angst “.

• Over zijn favoriete NFL QB: “Josh Allen is mijn favoriet omdat hij er zo moeiteloos uitziet. Hij is zo getalenteerd, hij weet nog steeds niet hoe goed hij is. Hij zal blijven verbeteren. Het doet ook geen pijn dat hij in Buffalo speelt Het kan geen kwaad dat hij in die stad past met de letter T, alleen qua gedrag.”

• Op de klap die hij kreeg van London Fletcher in de overwinning van 2011 op Washington, die het Bills-record verbeterde tot 5-2. (Buffaloes verloor de volgende zeven op rij): “Londen brak mijn borstbeen en brak zes van mijn ribben. Laag zwaartepunt, hard hoofd. Het was mijn schuld. Ik deed de verkeerde beschermingsoproep, de jongens luisterden naar me op de front en ik werd gebombardeerd.”

READ  Pelicans-ster Zion Williamson is enkele weken out met een hamstringblessure

Fitzpatrick scoorde ook zijn 12 meest memorabele wedstrijden. ze kunnen zijn geweest:

2005: Rammen versus Texas. Door 21 punten te laten vallen, verzamelden de Rams om 33-27 te winnen in overwerk.

2008: Bengalen tegen Jaguar. De Bengals winnen met 21-19. De eerste overwinning van zijn carrière als rookie.

2010: Facturering versus Bengalen. De Bells wonnen met 49-31. “De eerste keer dat ik dit ontembare gevoel voelde… deed Stevie Johnson “Waarom zo serieus?” dat spel.”

2011: Rekeningen versus patriotten. “We versloegen ze met 34-31. Dat was toen Tom Brady mijn hand niet schudde.”

2014: Texas versus Billings. “Het eerste en enige wraakspel dat ik voelde alsof ik ooit had gehad. Ik had het gevoel dat de jongens in Houston zich om me heen verzamelden. ” Texel won met 23-17.

2014: Texas versus Titans. Fitzpatrick gooide zes TD passes in een 45-21 overwinning.

2015: Jets vs. Patriots: “We wonnen als vijfde op rij en werden 10-5. Ze wonnen de loterij en kozen ervoor om voor ons te gaan. Ik mocht die wedstrijd de hand schudden.”

2016: Vliegtuigen versus facturering. Gates won met 37-31. “De eerste donderdagavondwedstrijd van dat seizoen. Er kan niets fout gaan. Alles wat we in die wedstrijd deden was perfect.”

2017: Bucks vs. Cardinals. 31-0 achter, Boss ging omhoog en verloor met 38-33.

2018: Bucks versus heiligen. Bucs won met 48-40. “Een van die wedstrijden waar niets mis kan gaan. Het was de start van drie wedstrijden vanaf 400 yards om het seizoen te beginnen, iets dat nog nooit door een quarterback was gedaan om het seizoen te beginnen.”

READ  Winnaars en verliezers van de OG Anunoby-ruil naar de Knicks

2019: Dolfijnen versus patriotten. Dolphins won met 27-24 in de laatste rit en Butts had een overwinning nodig om een ​​thuisvoordeel veilig te stellen.

2020: Dolfijnen versus Raiders. Dolphins 2 viel met nog 19 seconden te gaan op 25, en leidde de velddoelpuntwinst in 26-25 overwinningen.