maart 1, 2024

Groenhuis

Groenhuis is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Saquon Barkley over doelen voor het komende decennium: ‘Ik ben niet zo geïnteresseerd in het resetten van markten, ik ben een realist’

Saquon Barkley over doelen voor het komende decennium: ‘Ik ben niet zo geïnteresseerd in het resetten van markten, ik ben een realist’

Even na de seizoensfinale van zijn team verloor hij met 38-7 van De adelaars Saquon Barkley werd zaterdagavond gevraagd naar zijn toekomst bij reuzen Buiten het seizoen vertrekken.

Barkley, een voormalige eerste ronde keuze, zal een free agent worden wanneer het nieuwe competitiejaar op 16 maart begint. Hoewel hij niet zeker weet of hij terugkomt bij het team, raakt de tweevoudige Pro Bowl achterop. Hij sprak zijn optimisme uit over zijn toekomst bij Big Blue.

Na het verlies van zijn team in de play-offs zei Barkley: “Ik kan me niet voorstellen dat dit de laatste keer was dat ik ooit een Giants-uniform droeg”, zei Barkley. Via NFL Media.

Toen de Giants zondag met verslaggevers spraken terwijl ze hun kluisjes aan het opruimen waren, werd Barkley gevraagd naar wat voor soort contract hij buiten het seizoen zou zoeken.

Barkley zei: “Ik ben niet echt geïnteresseerd in het resetten van markten. Ik ben een realist. Ik weet wat ik van plan was te doen, maar twee jaar blessure helpt niet. Maar ik denk dat ik heb kunnen laten zien de kwaliteit van de speler die ik ben.”

Het seizoen 2022 was een belangrijk seizoen voor Barkley, die op Pro Bowl-niveau speelde na blessures opgelopen in de voorgaande twee seizoenen. Dit seizoen heeft Barkley 1.312 yards gelopen. Hij rende ook voor 10 scores terwijl hij 57 passes ving voor 338 yards in 16 reguliere seizoenswedstrijden.

Barkley speelde een belangrijke rol bij de overwinning van de Giants op de Giants Vikingen Tijdens het Super Wild Card-weekend. Hij had twee touchdowns op de grond terwijl hij in totaal 109 yards voor alle doeleinden bereikte met 14 aanrakingen. Barkley heeft 82 yards op 11 touchdowns tegen de Eagles. Zijn run van 39 meter hielp bij het opzetten van de enige touchdown van de Giants.

READ  Victor Wimpanyama gaat verder dan de hype in de game vs. G League Ignite

“Ik wilde ze laten zien dat de man die ze heeft bedacht er nog steeds is,” zei Barclay. “Ik hoop van wel. Iedereen weet dat ik dolgraag een reus voor het leven zou willen zijn, maar ik kan echt niet 100% antwoorden geven. Ergens deze week ga ik een praatje maken met mijn zaakwaarnemer Kim en kijken wat er aan de hand is. .”

Barkley heeft het afgelopen seizoen ongetwijfeld zijn marktwaarde verhoogd. Hij zal momenteel naar verwachting een marktkapitalisatie hebben van $ 47,8 miljoen over vier jaar met een jaarsalaris van iets minder dan $ 12 miljoen per jaar, Volgens Spottrack. Hoewel dat salaris zijn status als een van de best betaalde running backs in de competitie niet zou verhogen, zou het hem de negende running back maken met een salaris dat hem minstens $ 10 miljoen per seizoen betaalt.

Christian McCaffrey zet momenteel alle deelnemers op een gemiddeld salaris van iets meer dan $ 16 miljoen. Alvin Kamara, Ezequiel Elliott en Dalvin Cook vervolledigen de lijst van linebackers die $15 miljoen per jaar verdienen. Derek Henry, Nick Chubb, Aaron Jones en Joe Mixon zijn de enige andere showrunners die momenteel minstens $ 12 miljoen per seizoen verdienen. Barkley heeft dit seizoen bewezen dat als hij gezond is, zijn talent dienovereenkomstige compensatie vereist.

De reuzen hebben de benodigde capspace als ze besluiten om in Barkley te blijven investeren. De Giants staan ​​momenteel op de derde plaats in termen van capruimte in de NFL en de meest competitieve in de NFC East.