februari 23, 2024

Groenhuis

Groenhuis is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Selena Gomez vertelt over haar ruzie met nierdonor Francia Raisa

Selena Gomez vertelt over haar ruzie met nierdonor Francia Raisa

Selena Gomez Er wordt gespeculeerd dat er een drama is tussen haar en haar oude vriend Francia Raisa.


Discord-geruchten begonnen na Selena rollende rots Een interview, waarin ze zei dat ze moeite heeft om bij de “coole groep” in Hollywood te passen, eraan toevoegend dat Taylor Swift was haar “enige vriend” in de industrie. Gomez zei: “Ik heb nog nooit echt kunnen opschieten met zo’n geweldige groep meisjes die beroemdheden zijn geweest. Mijn enige vriend in het veld is echt Taylor.” [Swift]dus ik herinner me dat ik het gevoel had dat ik er niet bij hoorde.”


Onderdeel van het citaat (“Mijn enige vriend in de branche is echt Taylor [Swift]’) werd gemarkeerd op Instagram, die naar Francia, van Doneer een nier aan Selena In 2017 stond in een inmiddels verwijderde opmerking: “Interessant.” Fans met adelaarsogen hebben ook gemerkt dat Raisa Selena’s IG-account niet langer volgt.TikTok-gebruiker Stephanie Teleji is verhuisd naar Het waargenomen drama verbrijzelen Online reageerde Selena op de video en zei: “Sorry dat ik niet iedereen heb genoemd die ik ken.”
READ  Geruchtenrapport: Vince Ott, Triple H Knight, Brian Pillman Jr., WWE-naam

Naast het niet noemen van Selena Francia als haar vriendin rollende rots Coververhaal, fans wezen erop dat ze de actrice ook niet vermeldde in haar nieuwe documentaire mijn geest en ik. De film beschrijft Selena’s mentale en fysieke gezondheidsproblemen van de afgelopen jaren – inclusief een lupusdiagnose waardoor ze een niertransplantatie nodig had.


In 2019 legde Risa haar beslissing om haar organen te doneren aan Gomez uit terwijl ze met haar sprak Entertainment vanavond. “Het was een zeer religieuze beslissing, en zij en ik hebben er al eerder over gesproken”, zei de president van de outlet. ‘Het is een beetje bij toeval gebeurd, maar ik geloof niet in toeval. Ik denk dat dat Gods manier is om je identiteit niet te onthullen.’