april 27, 2024

Steelers Bengals-punten: live-updates, wedstrijdstatistieken, hoogtepunten en analyse voor de eerste week van de Noord-Aziatische kampioenschappen

Cincinnati – Er is een kans op verstoring van het fermentatieproces in Cincinnati. De bezoekende Steelers, geholpen door vier Bengals-turns, namen in de eerste helft een voorsprong van 17-6 op de titelverdediger.

De verdediging van Pittsburgh scoorde drie onderscheppingen in de eerste helft van Joe Burrow, waaronder een pick-zes van Minkah Fitzpatrick in de openingsminuten. De Steelers versterkten hun voorsprong tot 17-3 nadat Mitch Trubesky Nagy Harris raakte op een 1-yard touchdown pass halverwege het tweede kwart. Het resultaat werd bepaald door de onderschepping van TJ Watt voor Burrow, die voor de wedstrijd in de eerste helft van zondag niet meerdere onderscheppingen had gemaakt.

De beste speler van Cincinnati in de eerste helft werd tegengehouden door Joe Mixon, die voor rust 31 yards scoorde in een vierde spel en één Evan McPherson’s tweede velddoelpunt. Mixon liep 67 yards op 15 karren in de eerste 30 minuten van de wedstrijd. De Bengals leden verlies toen ontvanger Tee Higgins de wedstrijd verliet na een zware klap. Higgins kwam naar buiten met een hersenschudding.

Kan Pittsburgh uit de eerste week van streek raken, of gaan de Bengals in de tweede helft verder? Volg altijd ons liveblog hieronder om erachter te komen.

Hoe Steelers-Bengals te kijken

• Wanneer: zondag 11 september | 13.00 uur Oosterse tijd
  • waar: Paycor Stadium – Cincinnati, Ohio
  • Televisie: CBS | Live uitzending: Grootste + (Klik hier)
  • Volgen: CBS Sports .app
  • Verwachting: CIN-6,5; gat +6.5; O/U 44.5 (via Caesars Sportsbook)

READ  College basketball picks, schema: Anti-spread voorspellingen, kansen voor SEC-Big 12 Challenge 2023