mei 2, 2024

Groenhuis

Groenhuis is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Steelers verslaan Raiders in Las Vegas

Dat hielp de Steelers op te zetten voor een velddoelpunt van 43 meter van Chris Boswell met 8:33 resterend in het tweede kwartaal en een voorsprong van 10-7 Steelers.

De Steelers dwongen een drie-en-uit op het volgende balbezit van Las Vegas en reden naar de Raiders’ 24 bij hun volgende balbezit voordat ze stopten en genoegen namen met een nieuw Boswell-velddoelpunt, dit vanaf 42 yards, voor een voorsprong van 13-7 met 1 :56 resterend in de eerste helft.

De Raiders pakten de bal terug en schoven op naar het middenveld, maar TJ Watt kreeg zijn tweede zak van de wedstrijd op de derde plaats, waardoor een nieuwe trap uit Las Vegas de inning moest beëindigen.

Garoppolo is niet ontslagen in de eerste twee wedstrijden van de Raiders. De Steelers scoorden vier keer in deze wedstrijd. De zes zakken van Watt zijn de meeste zakken van een Steelers-speler in drie wedstrijden in de teamgeschiedenis.

De Steelers dwongen de Raiders tot een drie-en-uit bij het openingsbezit van de tweede helft, maar AJ Cole uit Las Vegas raakte een dreunende trap die buiten de baan ging bij de Pittsburgh 9 en het veld omdraaide.

Het maakte echter niet uit, want Pickett maakte contact met Pickens voor een winst van 32 meter op de derde en vijfde plaats om de bal naar het middenveld te krijgen en een velddoelpunt van 57 meter op te zetten door Boswell die de voorsprong van de Steelers naar 16-7 vroeg in het derde kwart.

De Steelers reden vanaf daar 81 meter en kregen grote vangsten van 17 meter van Pickens, een scherm van 16 meter gerund door Jaylen Warren en een scherm van 17 meter gerund door Najee Harris voordat Pickett een touchdownpas van 13 meter naar Freiermuth gooide voor een 23-meter 7 voorsprong met 3:56 in het derde kwartaal.

De Raiders voerden de rest van de wedstrijd een haastige aanval uit, maar draaiden de bal vroeg in het vierde kwartaal om bij downs voordat ze 80 yards reden op een 2-yard touchdown pass van Garoppolo naar Adams met 5:41 over. Adams ving 15 passes voor 172 yards en twee scores op 19 doelen.

Garoppolo maakte via een tweepuntsconversiepas contact met Myers om de voorsprong van de Steelers terug te brengen naar 23-15. De Steelers probeerden meer tijd buiten de klok te laten lopen, maar Pickett’s derde downpass diep door het midden naar Freiermuth werd onderbroken door Nate Hobbs en de Raiders kregen de bal terug in de 48e minuut.

De Raiders werden gestopt op de vierde plaats en Karlsson schopte een velddoelpunt, maar DeMarvin Leal werd bestraft voor een persoonlijke fout op de trap, waardoor de Raiders nieuw leven kregen op de Pittsburgh 14. Maar de Raiders slaagden er opnieuw niet in zich van daaruit te bekeren en schopten nog een punter. . Een velddoelpunt, deze van 26 yards, verkleinde de achterstand naar 23-18 met nog 2:22 in de wedstrijd.

Maar de Steelers pakten er als eerste één en dwongen de Raiders om alle drie de time-outs te gebruiken voordat ze de bal teruggaven aan Las Vegas met nog 12 seconden te gaan in de wedstrijd voordat Wallace Garoppolo voor de tweede keer werd onderschept om er een einde aan te maken.

“Het is onze taak om de bal weg te halen en de aanval op te zetten om punten te scoren”, zei Wallace. “We willen ze zoveel mogelijk op korte velden zetten. En als dat lukt, is het goed.”