februari 29, 2024

Groenhuis

Groenhuis is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

‘The Santa Clauses’ co-ster Casey Wilson bekritiseert het gedrag van Tim Allen tijdens het filmen – Deadline

‘The Santa Clauses’ co-ster Casey Wilson bekritiseert het gedrag van Tim Allen tijdens het filmen – Deadline

Er was heel weinig “ho ho ho-ing” op de Disney+ set de kerstmanals je een van de co-sterren mag geloven.

Casey Wilson, die naast Tim Allen verscheen in de pilot van de serie, bekritiseerde hem onlangs Op haar podcast. Ze beweert dat de samenwerking met hem ‘de ergste ervaring was die ik ooit met een acteur heb gehad’.

‘Tim Allen was als een vader,’ zei ze. de Zaterdagavond live De ster beweerde dat ze Allen niet meteen op de ondeugende lijst had gezet, en zei dat ze die informatie al meer dan een jaar had “begraven” sinds de serie werd uitgebracht. Waarom? Een van haar vrienden was een producer en haar kinderen ‘hielden van films’.

De serie was een voortzetting van Allen’s klassieke “Santa Claus” -films. Wilson portretteerde “volwassen Sarah” in de serie, de volwassen versie van het meisje dat Santa sojamelk gaf in de eerste film.

“Dus ik ben ter plaatse. Het zijn alleen ik en Tim Allen en ik moet dingen naar hem gooien,” zei Wilson. “Ik denk dat hij een dief is. Ik denk dat hij een dief is.” Dus hij komt door de schoorsteen, duidelijk de Kerstman, en ik word wakker met de gedachte dat er een indringer is, zoals in de scène van de woninginbraak. Dus ik gooi dingen naar hem.

“[He] Hij gaat naar de producer toe die anderhalve meter bij mij vandaan staat en gaat, en ik hoor hem, en hij zegt: “Je moet haar vragen om niet meer op mijn regels te trappen.” De producer draait zich met afschuw op zijn gezicht naar me toe, loopt met één voet naar me toe en zegt: “Eh, Tim gaat je vragen om te stoppen met het lopen van zijn tekst.”

READ  Jon Stewart barstte in tranen uit toen hij hulde bracht aan zijn hond in The Daily Show

En dat was nog maar het begin.

Wilson beweerde ook dat Allen “erg onbeleefd was” toen hij klaar was met het filmen van zijn scènes, en dat “iedereen op eierschalen liep” om hem heen en “doodsbang leek”.

“Het is het einde, en Tim Allen zegt: ‘We gaan!’ Hij pakt zijn kerstmantel, pakt hem op, laat hem op de grond vallen en loopt naar buiten”, zei Wilson. “En ze haasten zich naar zijn positie. Een prachtige man, met wie het veel prettiger was om tegen te werken. Mensen haasten zich om de fluwelen jas van de Kerstman aan te schaffen.

Ze vervolgde: “Hij is een vader – – H. Dit is de beste… en ik zal niet zeggen wie dit zei. Dit was iemand die ik niet kende, misschien van de bemanning. [He or she] Hij loopt langs me heen en zegt: ‘Je ziet hem op een goede dag.’

Allen reageerde niet op deze beschuldigingen.