april 27, 2024

USMNT Draw Mexico - Hoe sociale media reageerden op de CONCACAF World Cup-kwalificaties in Estadio Azteca

USMNT Draw Mexico – Hoe sociale media reageerden op de CONCACAF World Cup-kwalificaties in Estadio Azteca

Het Amerikaanse herenteam ging donderdag naar Mexico om te beginnen aan de cruciale laatste fase van de CONCACAF Wereldbeker-kwalificatiewedstrijden van 2022, en coach Greg Berhalter beloofde dat ze agressief zouden zijn. Helaas voor Berhalter (en de fans) leverde deze aanpak geen doelpunten op voor de Verenigde Staten – en ook voor Mexico, zie je niet Ook geen mogelijkheid gevonden om je aan te melden.

De wedstrijd eindigde in 0-0 en een doelpuntloos gelijkspel is niet het slechtste resultaat voor beide teams – ze winnen elk een punt, en beide hebben nog twee wedstrijden waarin ze proberen nog zes punten te pakken om hun plek in Qatar te verzekeren. Het was niet bepaald de leukste iteratie van het kijken naar deze legendarische rivaliteit.

Dus, met het einde van de wedstrijd met een beetje een hype, hier is hoe het internet reageert op de hoogte- en dieptepunten (nou ja, er waren niet veel hoogtepunten, maar je begrijpt het punt):

voor de wedstrijd

Toen de game eenmaal begon, merkten degenen in de scene niet anders dan dat Estadio Azteca een rustige sfeer had vanwege de capaciteitsbeperkingen.

Ogden: Portugal is nu meer dan alleen Ronaldo
– Hoe het eruit ziet om te scoren in Azteca: de spelers van USMNT en Mexico weerspiegelen dat

Het stadion biedt normaal plaats aan 87.000 mensen, maar de Mexicaanse voetbalfederatie heeft zijn capaciteit teruggebracht tot 50.000 vanwege COVID-19 en om de menigten beter onder controle te houden vanwege zorgen over de anti-homo gezangen die vaak te horen zijn bij wedstrijden van het Mexicaanse nationale team.

Aanwezigen werd gevraagd om een ​​scoresysteem te doorlopen, Fan ID genaamd, dat het gemakkelijker maakt voor fans die de regels overtreden om te worden uitgesloten van toekomstige wedstrijden.

Er was echter minstens één Amerikaanse beroemdheid: acteur Owen Wilson was bij de wedstrijd om het Amerikaanse team te steunen. Ondertussen zong popzanger Mijares in Mexico het Mexicaanse volkslied.

minuut 35

READ  De bal breekt de lichtkap op het Groene Monster en blijft erin steken

De wedstrijd kwam in de 35e minuut weer tot leven toen Timothy Weahracen op de rechterflank, voorbij de doelpaal voor Christian Pulisic. Zonder een loper om met hem mee te gaan, probeerde Pulisic het eenmalige schot met zijn linkervoet, maar dat werd geblokt door doelman Mimo Ochoa.

Het werd uiteindelijk USMNT’s beste kans van de eerste helft. Pulisic bezorgde USMNT-fans paniek terwijl hij in het spel bleef, maar hij werd wakker, zij het heel voorzichtig.

De eerste helft zag geen van beide partijen de controle of controle over de wedstrijd uitoefenen, en er waren veel verkeerde aanrakingen.

Mexico voltooide 72,5% van zijn passes in de eerste helft, terwijl de Verenigde Staten slechts 66,4% voltooiden. Van de vier schoten van Mexico in de eerste helft was er maar één op doel. De VS hadden ook vier schoten, maar plaatsten er drie in het frame.

rust

READ  Jim Harbaugh beschrijft James Franklin als een 'bendeleider' in het Michigan State en Pennsylvania Tunnel Conflict

Met de score 0-0 en geen van beide partijen in staat om het voordeel te behalen, namen sociale media wat tijd om na te denken over de 45 minuten voetbal die iedereen zojuist had gezien. Dit was niet precies waar iedereen op hoopte.

Minuut 72

Als Pulisic’s opgeslagen schot in de eerste helft moeilijk te zien is voor USMNT-fans, Jordan Bivok Die haalde hem in de 72e minuut in.Met een gouden kans om vanuit het midden van het strafschopgebied te scoren, schoot Pivok zijn schot over wijd naar rechts.

READ  Updates basketbalscore Indiana vs Michigan, hoogtepunten

Zoals de reacties van sociale media hebben aangegeven, staat de USMNT op dat moment waarschijnlijk 1-0 voor.

laatste fluitsignaal

Uiteindelijk was Team USMNT goed opgewassen tegen de uitdaging van het wegspelen in het Estadio Azteca, en de kansen waren er zeker om te winnen.

Maar dat was niet het geval. En nu heeft de USMNT nog twee wedstrijden om de punten veilig te stellen die ze nodig hebben om zich te kwalificeren voor het WK. Vervolgens staan ​​de VS zondag tegenover Panama in Orlando, Florida.