juni 30, 2022

Groenhuis

Groenhuis is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Bekijk hier de show van toekomstige games, mogelijk gemaakt door Mana

Bekijk hier de show van toekomstige games, mogelijk gemaakt door Mana

De Toekomstige games weergeven Powered by Mana begint nu, dus bekijk hier de laatste aankondigingen, updates en onthullingen van onze speciale show.

M3 2022 Het is afgelast, maar onze Future Games-show is een van de vele presentaties die steeds groter worden om de hiaten op te vullen. Het vindt plaats op zaterdag 11 juni om 12:00 PT / 15:00 ET / 20:00 GMT en je kunt de show bijwonen door je te abonneren op GameMe + ZenuwtrekkingDe onze Facebook bladzijde, Youtube kanaal (die we bij de hand hebben) herinneringslink (Opent in een nieuw tabblad)), Twitterof haal het gewoon hier op Gamesradar.com.

READ  Destiny 2: Season of the Haunted onthult trailer en details