mei 18, 2024

Groenhuis

Groenhuis is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Berichten van Elden Ring Player blijven me ertoe aanzetten om insecten te kalmeren

Berichten van Elden Ring Player blijven me ertoe aanzetten om insecten te kalmeren

GIF: FromSoftware / Kotaku

Wanneer zijn ze dat niet? Maakt me aan het lachen met vieze grappenbedrieg me om muren te raken voor verborgen doorgangen, of beschrijf elk dier als een hond, mijn collega Tarnished doet geweldig werk door enkele elden ringDe vreemdste bugs in het berichtensysteem.

Ik stuitte voor het eerst op een van deze letters tijdens het verkennen van de Raya Lucaria Academy, een vroege speelplaats die op Hogwarts zou lijken als ze werd overspoeld met marionettensoldaten, gigantische krabben en pot sprites in plaats van een set van transfobie Tovenaars in opleiding Zich constant aan het gooien. Ik probeerde obsessief bijna elk klein briefje te lezen dat door andere spelers werd achtergelaten (hey, ik heb alle hulp nodig die ik kan krijgen) en kon mezelf niet inhouden toen ik er een paar in een verre hoek van de weg zag. buitenste paviljoen van de school werd vernietigd.

“Probeer te springen”, suggereerden beide letters over dimensies, met een hint naar een “toekomstige bug”. Ik heb vreemdere dingen gedaan in elden ring, dus ik deed wat me werd gezegd en sprong in de ruimte waar de twee muren elkaar ontmoetten. Het kostte een paar pogingen, maar toen ik eenmaal op de goede plek kwam, verdween de wereld om me heen en liet een spookachtige leegte achter waarin ik de silhouetten van verre vijanden kon zien. Ik speelde wat meer met de glitch, maar uit angst dat het mijn spel zou crashen, liet ik het met rust nadat ik een paar foto’s had gemaakt.

Ik dacht dat dit misschien eenmalig was, maar ik vond een soortgelijk bericht veel later tijdens een van mijn lange pauzes elden ringOndergrondse megabiomen. Zodra ik het alledaagse gekrabbel las, weggestopt in een hoek in de Siefra River-regio, wist ik dat ik in de winkel was voor een nieuwe storing. Ik sprong in de nis en het spel brak uit alsof het in de academie was. Het was niet zo dramatisch als voorheen, maar ik probeerde er nog steeds niet te veel in te porren en te duwen, uit angst dat ik de godin van streek zou maken. elden ringVerlies van vooruitgang op dit moeilijke gebied.

Ik heb nog een buggy ontdekt elden ring Op Twitter in plaats van het spel. ShrimpChips, een Twitch-streamer, heeft over het probleem gepost een paar dagen geleden, stak ik mijn hand uit om te zien of hij het niet erg zou vinden om me naar het moeilijk te herkennen punt te wijzen waar hij over de grenzen van het spel gleed. Hij deed het niet, download Handige video Routebeschrijving vanaf het dichtstbijzijnde controlepunt. Dank je, Shrimp Chips, je bent een heer en een geleerde.

Het kostte wat moeite om er te komen omdat ik het gebied in kwestie nog niet had ontdekt. Maar nadat ik me een weg had gebaand door een paar rotte waterspuwers en wat leek op een hele kolonie gigantische mieren, bereikte ik eindelijk het gebouw in de ShrimpChips-video. Grappig genoeg was de hele structuur een puinhoop met buggy’s en niet slechts één hoek, met zowat elke muur waardoor ik veilig buiten de grenzen kon glijden voor een fractie van een seconde.

Net als veel andere gebieden, waren er overvloedige berichten aan spelers die aangaven hoe raar dit allemaal was.

Begrijp me niet verkeerd, elden ring Het is een geweldig en mooi spel. Ontwikkeling is in de beste omstandigheden moeilijk, dus het feit dat FromSoftware in staat was om iets met zo’n ambitie te creëren te midden van de pandemie is griezelig. Deze afgeluisterde muren en de berichten die ertoe leiden, zijn slechts een ander voorbeeld van de omvang van de collectieve ervaring zielen Spellen kunnen zijn. Spelers kunnen niet alleen hun mede-beroemdheden helpen wijzen op de onzichtbare gevaren die op de loer liggen in elke tint, maar de aantekeningen die ze achterlaten kunnen ook worden gebruikt voor zoiets eenvoudigs als het aanwijzen van een storing en zeggen: “Dat is best raar, nietwaar? “

Laat me weten of je nog andere gebieden hebt gevonden met rare, gemakkelijk te repliceren bugs en hoe (indien aanwezig) je andere spelers op de vreemdheid hebt gewezen. Ik wil graag stoppen en stemmen op je bericht.

READ  Call of Duty: Warzone's nieuwe anti-cheat-statistiek geeft spelers een 'schadelijk schild' tegen cheaters