mei 27, 2022

Groenhuis

Groenhuis is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Canelo Alvarez voelt dat hij Dimitri Bevol heeft verslagen en zet vraagtekens bij de doelpunten van de scheidsrechters

Canelo Alvarez voelt dat hij Dimitri Bevol heeft verslagen en zet vraagtekens bij de doelpunten van de scheidsrechters

Canelo Alvarez leed zaterdagavond zijn eerste verlies sinds 2013. Dmitriy Bevol wint met een duidelijke beslissing over hem Op hun hoofdevenement in Las Vegas op DAZN pay-per-view.

Canelo (57-2-2, 39 KO) sprak tijdens zijn persconferentie na de wedstrijd, was niet erg feliciterend omdat hij direct na het gevecht in de ring was, twijfelde aan de score van de scheidsrechters, zette zich niet volledig in voor een onmiddellijke rematch of wat er daarna zou komen, wat redelijk is gezien het feit dat het gevecht twee uur geleden eindigde.

Hier is een blik op wat Canelo zei bij de zuiger.

Over het verlies van Dmitriy Bivol

“Persoonlijk voel ik me goed. Ik verzin geen excuses. Ik heb het gevoel dat ik het gevecht heb gewonnen. Ik denk dat ik misschien, misschien heb ik vier of vijf ronden verloren, maar ik heb het gevecht zeker niet verloren. Ik denk dat ik een beetje moe van de laatste rondes, maar ik voelde me goed. We zullen zien. Wat is het volgende.”

“Misschien was het gewicht een klein probleem en voelde ik me niet 100 procent tijdens een gevecht. …Ik zoek altijd naar harde gevechten. Ik ging naar boven en op zoek naar dit zware gevecht. Natuurlijk voel ik me goed op 168, maar Ik ben altijd klaar om uitdagingen aan te gaan. “Dit is boksen. Vanavond was ik op zoek naar grootsheid.”

bij het scoren

“Ik denk, zoals ik al zei, ik denk dat hij maximaal vier of vijf ronden heeft gewonnen. Ik voelde me een beetje moe om de laatste rondes in te gaan. Misschien kwam het door het gevecht. Maar op persoonlijk niveau heb ik het gevoel dat ik al zei, hij won slechts vier of vijf ronden.”

READ  49ers eindigen UDFA-klasse voor 14 spelers

Over wat hij anders zou hebben gedaan in de rematch

“We moeten zien. Ik zal het nog een keer moeten bekijken en bedenken wat we anders gaan doen.”

“Zo eindigt het niet. Ik ben een zeer competitief persoon, ik heb nog vele jaren te gaan en ik zal sterker terugkomen.”

Over wat hij voelt dat de juryleden gemist hebben

“Vaak heb ik het gevoel dat juryleden dingen scoren die ze waarschijnlijk niet zouden moeten doen. Ik blokkeerde bijvoorbeeld schoten en draaide stoten, en ik denk dat daar de fout zou kunnen zijn gemaakt. “

Of hij gefrustreerd is door de machtsgreep van Befull?

“Ik denk dat je Bivol de eer moet geven, hij is een zeer taaie vechter om het hoofdgebied te raken. Je moet hem de eer geven.”

op wat er in zijn gedachten is

“Ik ben trots, ik ben erg trots en ik ben een zeer competitief persoon. Ik stond op en vocht op 175, stapte uit mijn comfortzone en vocht met een gewicht dat niet van mij is. Daar is niets mis mee. Ik zoek naar uitdagingen die anderen misschien bang zijn om aan te gaan omdat ze zouden kunnen verliezen. Dat is het. Waar ik hier voor ben. Niemand wil gevechten zien waarbij mensen weten wie er gaat winnen. Het gaat over die gevechten 50/50, en dat is wat mensen willen zien.”

Over of hij gewond is geraakt in een gevecht?

“nee.”

Of hij denkt meer te kunnen vechten in het 175e uur na de rematch van Bevol

“Mijn meest comfortabele gewicht is 168, en dat is waar ik me het beste voel. We zullen zien of we deze wedstrijd opnieuw aankunnen.”

READ  Louisville-basketbalcoach Jeff Walz over het ophoesten van de late ACC-lead naar Miami - 'mijn fout'

Of je nu in september terugkomt of een pauze neemt?

“We zullen zien wat de volgende stap is, praten erover en laten het je weten.”

Over wat hij morgen gaat doen

‘Golf spelen, denk ik.’

Over of dit verlies net zoveel pijn doet als Mayweather?

“Nee, zo voel ik me niet. Ik heb het gevoel dat ik uit dit gevecht kan lopen met opgeheven hoofd. Ik heb mijn best gedaan in een andere gewichtsklasse. Ik ben op zoek naar uitdagingen in mijn carrière die me eruit halen van mijn comfortzone. Ik ben trots en voel me goed.”

Over de vraag of Bevol een bepalende kanshebber voor zijn carrière zal zijn?

“Het zou kunnen.”

De rechters moeten er na vier ronden 4-0 van maken en zeven van de volgende acht verliezen

“Slaat nergens op.”

Om veel tegen de touwen te blijven in de strijd

“Ik voelde me comfortabel aan de touwen. Ik was daar en kon de foto’s maken en blokkeren. Ik voelde me daar echt op mijn gemak.”

Op Team Bivol die opnieuw wil onderhandelen over de voorwaarden in de rematch

“we zullen wel zien.”

Over vermoeidheid in volgende rondes

“Misschien was het (vanwege het gewicht). Ik weet het niet.”

Of dit hem een ​​betere vechter zal maken

“Ik vind het altijd leuk om van dingen te leren. Vandaag heb ik het gevoel dat ik veel heb geleerd, en ik zal je dit laten zien in de volgende gevechten. “

Of hij nog steeds vond dat Bevol de juiste keuze was in plaats van Benavides of Charlo

“Ja. Het is echt belangrijk dat ik uit mijn comfortzone kom en deze uitdagingen in mijn carrière aanga.”

READ  Notitieboekje van 49ers: Grace heeft niet met Garoppolo gepraat; Vertrouwen in banken. Raiders geëxploiteerd door Kaepernick

Of hij zich laat in het gevecht voelde?

“nee.”