april 26, 2024

Chiefs versus punten.  Raiders, de afhaalmaaltijd: Travis Kelce schiet weg terwijl Kansas City Vegas verslaat in prime-time shootouts

Chiefs versus punten. Raiders, de afhaalmaaltijd: Travis Kelce schiet weg terwijl Kansas City Vegas verslaat in prime-time shootouts

Bij Arrowhead Stadium is maandagavond letterlijk en figuurlijk vuurwerk afgestoken. De Chiefs en Raiders ontmoetten elkaar voor het eerst in het seizoen 2022 voor in totaal bijna 750 yards, heen en weer terwijl Patrick Mahomes het omdraaide naar Travis Kelsey en Derek Carr voedde Davante Adams. Ondanks een warme start vanuit Las Vegas, dat 17 onbeantwoorde punten scoorde om de wedstrijd te openen, nam Kansas City de leiding. Kelsey baande de weg met “Monday Night Football” – hij scoorde vier vangsten en behaalde een 30-29 overwinning om de Chiefs bovenaan West-Azië op 4-1 te houden, terwijl hij de ploeg van Josh McDaniels naar 1-4 op het jaar liet vallen.

Carr gaf alles om een ​​late comeback te maken nadat de Raiders de leiding hadden verloren door Adams te raken met een diepe TD om in het vierde kwartaal met één punt te winnen. Maar McDaniels koos ervoor om voor twee te spelen in plaats van gelijk te zijn op 30, en de verdediging van Chiefs hield stand, waardoor Josh Jacobs op de doellijn kwam te staan. Ondertussen was Mahomes geld bij het richten op Kelce, die ook een TD-record vestigde voor krappe momenten.

Waarom hebben de presidenten gewonnen?

Het was een verhaal van twee helften op maandagavond. De Raiders domineerden de eerste helft, maar zelfs als ze 17 punten achter stonden, zou je de Chiefs nooit kunnen tellen. Het vermogen van Kansas City om door te zetten, zelfs als ze verliezen, is een van hun grootste troeven.

Bazen blinken uit wanneer ze achterop raken, nemen de druk op en profiteren ervan in plaats van eronder te bezwijken. Kansas City bleef alert terwijl de overvallers wanhopig werden en twijfelachtige beslissingen namen, maar daarover meer in de volgende categorie.

READ  Oklahoma-assistent Cal Gundy heeft ontslag genomen nadat hij het woord "schandelijk" had gezegd tijdens een fotoshoot

De efficiëntie van Kansas City op de derde plaats in het tweede kwartaal was een van de belangrijkste factoren die het verschil maakten ten opzichte van het eerste, aangezien de derde spelers toenam.

Een andere reden voor de bazen om te winnen is de vertrouwde meester in de aanval, Travis Kelsey Court End, die had Vier (ja, vier) landingen ’s nachts. Je kunt Kelce niet vier keer in de eindzone laten staan ​​als je jezelf een goede kans wilt geven om te winnen.

Waarom hebben de overvallers verloren?

Raiders stellen Boss Attack in staat om te doen waar Boss Attack het beste in is: de verdediging van de tegenstander benutten. Ze vingen ze in de eerste helft, maar het spelen van Kansas City duurt 60 minuten. De agressie van de raiders op de verdediging in de tweede helft nam af en ze reageerden niet op middenvelder Patrick Mahomes en co.

Iedereen weet dat Kelce de man is voor de Chiefs, maar de Raiders lieten hem vier keer scoren.

Raiders sloegen zichzelf ook bij tal van gelegenheden.

Wat een gemist velddoelpunt van de Chiefs zou zijn geweest, veranderde in de landing van Kelsey vanwege een kostbare gevangenisstraf voor Raiders tijdens een poging tot een velddoelpunt. De indringers stopten de bazen in het rood, wat erg moeilijk is voor de teams, maar ze hebben het met hun eigen schuld gewist.

Met minder dan vijf minuten te gaan in de vierde minuut, besloten de Raiders dat ze “gingen om te spelen om de wedstrijd te winnen”, zoals Herm Edwards het zei, in plaats van de wedstrijd aan het einde van de wedstrijd gelijk te trekken. Met 30-29 achterstand gingen ze voor twee in plaats van de (grotendeels) gegarandeerde punten van het extra punt af te halen. De tweepuntspoging mislukte, dus bleven ze achter.

READ  Patrick Kane en Red Wings gaan akkoord met een contract voor een jaar: bronnen

Hun verdediging escaleerde, maar de aanval was niet in staat om de doelpositie te bereiken en keerde het na een touchdown om, met de overwinningsformatie van Chiefs aan de linkerkant om de wedstrijd te beëindigen. Als de Conquistadores het extra punt hadden gepakt in plaats van op twee punten te spelen, zou de wedstrijd zijn afgetopt omdat de klok op is en je overuren gaat.

Over het algemeen hadden de raiders niet het uithoudingsvermogen om de bazen bij te houden. Gecombineerd met de wonden die ze zichzelf hadden toegebracht, leek het alsof ze op het punt stonden de wedstrijd te verliezen.

keerpunt

Welke Kelce touchdown moeten we kiezen? De eerste van nr. 87, in het tweede kwartaal, legde een verklaring af aan de Raiders en de Horde, door nooit de leiders te tellen en zich nooit op hun gemak te voelen met vooruitgang.

De tweede Kelce TD, een ontvangst op vier meter in het derde kwart, was echt het moment waarop de wedstrijd begon te draaien, en iedereen die naar het voetbal van Chief keek, had kunnen verwachten dat KC deze wedstrijd zou omdraaien en zou winnen. De landing gaf de Chiefs hun eerste voorsprong in het spel en momentum. Zodra ze dat ritme in de aanval krijgen, krijgen de bazen het meestal voor elkaar en winnen ze het spel, en dat is precies wat hier gebeurde.

speel het spel

Kelce’s vierde landing was niet alleen elektrisch, het was ook een recordzetter. Kelce is nu de leider van “Monday Night Football” voor de meeste touchdowns door een speler in het spel. Na de landing explodeerde de toch al brullende menigte en de Mahomes staken vier vingers op om het te vieren. Alle vier de touchdowns van Kelce waren minder dan 10 yards, de eerste keer dat dit gebeurde in de geschiedenis van de NFL. Per CBS Sports Research Team.

READ  Bron zegt dat Jesse Bates III, met 'echte rol in ons team', een franchiselabel krijgt van Cincinnati Bengals

Citaat(en) van Nacht:

Na het uitvoeren van een touchdown quad, nam Kelsey de tijd om zijn moeder een gelukkige verjaardag te wensen tijdens een interview na de wedstrijd.

“Gefeliciteerd mam, mijn moeder is vandaag jarig. Gelukkige verjaardag mam! Al die landingen waren voor jou.”

Quarterback Patrick Mahomes verbrak Kelsey’s interview na de wedstrijd met een belangrijk bericht over zijn teamgenoot. Terwijl hij Kelsey knuffelde, zei Mahomes met een glimlach op zijn gezicht: “Ik hou van deze man hier, schat, dat is mijn gezicht.”

Wat is het volgende

De Kansas City Chiefs zullen volgende week hun zwaarste tegenstander tot nu toe tegenkomen wanneer ze de Buffalo Bills ontvangen. Middenvelder Josh Allen speelt op eliteniveau en blijft de favoriet voor de prijs voor de meest waardevolle speler van de League. De Bills komen uit met een dominante 38-3 overwinning op de Pittsburgh Steelers, aangezien Allen een totaal van 424 yards had met vier touchdowns en niet de hele wedstrijd speelde.

De Raiders rusten na deze wedstrijd van maandagavond uit, maar na een afscheidsweek staan ​​ze op 23 oktober tegenover de Houston Texans. Op weg naar week zes waren de Texanen (1-3-1) een van de slechtste teams in de competitie.