juli 13, 2024

Groenhuis

Groenhuis is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Countrymuziekster Zach Bryan gearresteerd in het noordoosten van Oklahoma

Countrymuziekster Zach Bryan gearresteerd in het noordoosten van Oklahoma

Countrymuziekster Zach Bryan uit Oklahoma werd gearresteerd in Craig County

Brian bracht een verklaring uit op sociale media, waarin hij zei dat hij betrokken was bij een ongeval met de Oklahoma Highway Patrol en dat de emoties hoog opliepen.


Countrymuziekster Zach Bryan werd donderdag gearresteerd in het noordoosten van Oklahoma. Uit online gegevens blijkt dat Bryan, die uit Ologah komt, werd gearresteerd wegens het belemmeren van een onderzoeksklacht in Craig County. Hij werd rond 18.45 uur in de gevangenis gezet en er werd geen aanklacht ingediend. Brian bracht een verklaring uit op sociale media, waarin hij zei dat hij betrokken was bij een ongeval met de Oklahoma Highway Patrol en dat de emoties hoog opliepen. In de verklaring verontschuldigde Brian zich bij de politieagent. Ontvang het laatste interessante nieuws door hier te klikken. “, schreef Brian. “Ik steun de wetshandhaving zoveel als iemand kan, ik was op dat moment gefrustreerd, voor mij was het niet anders en ik bied mijn excuses aan. Ze brachten me naar de gevangenis, en er zweeft een foto van mij rond. Gebeden, we kunnen allemaal vooruit gaan.’ Uit deze en gebeden weten mensen dat ik mijn best doe, ik hou van jullie en het spijt me echt tegenover de agenten. Wetshandhavers hebben de omstandigheden rond Brian’s arrestatie niet onthuld. komt kort nadat Brian aankondigde dat hij dit voorjaar aan een tournee door het stadion en de arena zou beginnen. ‘The Quittin Time Tour’ zal verschillende stops maken in Oklahoma, waaronder het Paycom Center in OKC en het BOK Center in Tulsa. Bryan ook onlangs heeft zijn vierde volledige studioalbum uitgebracht, ‘Zach Bryan.’ Het album bevat een samenwerking met Kacey Musgraves, The Lumineers, Sierra Ferrell, The War en Covenant. TOP HEADLINES: Oklahoma’s grootste schooldistricten kiezen voor lesplannen met conservatieve belangengroepering Moeder sterft, 10-jarige jongen wordt in het ziekenhuis opgenomen nadat huis van OKC in het zuidwesten brand vat, Oma, moeder en twee dochters gaan samen naar de universiteit van Wisconsin, Bemanning vecht tegen brand nadat auto in Oklahoma City in brand vliegt, OKC-echtpaar beschrijft momenten die ze vonden oude jongen in het Amber Alert-centrum

READ  SAG-AFTRA-leden komen overeen in ruil daarvoor de toestemming te staken. Videogame-industrie – Deadline

Countrymuziekster Zach Bryan werd donderdag gearresteerd in het noordoosten van Oklahoma.

Uit online gegevens blijkt dat Bryan, die uit Ologah komt, werd gearresteerd wegens het belemmeren van een onderzoeksklacht in Craig County. Hij werd rond 18.45 uur in de gevangenis gezet en er werd geen aanklacht ingediend.

Brian bracht een verklaring uit op sociale media, waarin hij zei dat hij betrokken was bij een ongeval met de Oklahoma Highway Patrol en dat de emoties hoog opliepen. In de verklaring verontschuldigde Brian zich bij de politieagent.

Ontvang het laatste nieuws dat u interesseert door hier te klikken.

“Vandaag was ik betrokken bij een ongeval met de Oklahoma Highway Patrol. Ik werd overmand door emoties en was niet in overeenstemming met wat ik zei.” Brian heeft gepost. “Ik steun de wetshandhaving zoveel als iemand kan. Ik was op dat moment gefrustreerd. Het was niet anders en ik bied mijn excuses aan. Ze brachten me naar de gevangenis en er zweeft een foto van mij rond. Gebeden, we kunnen allemaal verder.” Hieruit en door de uitnodigingen weten mensen dat ik mijn best doe, ik hou van jullie en het spijt me echt tegenover de agenten.

Wetshandhavingsfunctionarissen hebben de omstandigheden rond de arrestatie van Brian niet bekendgemaakt.

De arrestatie komt kort nadat Bryan aankondigde dat hij dit voorjaar door het veld en het stadion zou gaan toeren. “The Quittin Time Tour” zal verschillende stops maken in Oklahoma, onder meer bij het Paycom Center in OKC en het BOK Center in Tulsa.

READ  De virale VFX-bug van House of the Dragon wordt gecorrigeerd en naar de streamingplatforms van HBO gestuurd

Bryan bracht onlangs zijn vierde volledige studioalbum “Zach Bryan” uit. Het album bevat samenwerkingen met Kacey Musgraves, The Lumineers, Sierra Ferrell, The War en Covenant.

De belangrijkste krantenkoppen