mei 24, 2024

Groenhuis

Groenhuis is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Zak Brian gearresteerd in Oklahoma – Variety

Zak Brian gearresteerd in Oklahoma – Variety

Countryster Zac Bryan werd donderdag gearresteerd wegens “het belemmeren van een onderzoek” in Oklahoma, zo melden staatsmedia. Meerdere nieuwsberichten. Later op de dag werd hem borgtocht verleend.

In een reactie op het incident na zijn vrijlating gaf Bryan toe dat hij “uit de pas liep” met de politie: “Vandaag kreeg ik een ongeval met de Oklahoma Highway Patrol”, schreef hij op X (voorheen Twitter). “Emoties kregen de overhand en ik was niet in overeenstemming met wat ik zei. Ik steun de wetshandhaving zoveel als iemand kan, ik was op dat moment gefrustreerd, het was anders dan ik en ik bied mijn excuses aan. Ze hebben me in de gevangenis gestopt, en daar Mugshot Sperma zweeft rond. Onze gebeden kunnen we allemaal doorstaan, de gebeden van mensen weten dat ik mijn best probeer te doen, ik hou van jullie en het spijt me echt voor de agenten.

Zijn humeur lijkt te stijgen in volgende berichten.

Vertegenwoordigers van de zanger en het kantoor van de Craig County Sheriff reageerden niet onmiddellijk op verzoeken om commentaar en meer informatie over het incident.

Het incident komt tijdens een uitzonderlijk veelbewogen week voor de zanger. Terwijl zijn zojuist uitgebrachte, gelijknamige tweede album met Kacey Musgraves, ‘I Remember Everything’, bovenaan de Billboard-hitlijsten stond, kreeg hij ook kritiek op sociale media vanwege de torenhoge ticketprijzen voor zijn ‘Quittin’ Time’-tournee uit 2024. Tijdens de tour komt hij terug naar Ticketmaster – maar niet uitsluitend – na vorig jaar een tournee te hebben gemaakt zonder gebruik te maken van de controversiële dienst.

De tour wordt gepromoot door AEG Presents. Van de 54 data op het programma zullen 42 optredens van Brian volgend jaar via die ticketservice te koop zijn. Tickets zijn ook verkrijgbaar op doorverkoopsites zoals Stubhub, Vividseats en SeatGeek. Distributie van tokens voor alle shows – Deze taken worden op alle data afgehandeld door AEG Presents, inclusief de data waarvoor Ticketmaster een ticket heeft gereserveerd.

READ  Matt Hardy moet opnieuw een boete betalen voor Twist of Fate