juli 21, 2024

Groenhuis

Groenhuis is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Dutch Brothers vs. Starbucks: wat beleggers moeten weten

Dutch Brothers vs. Starbucks: wat beleggers moeten weten

Recente IPO Nederlandse broers (NYSE: BROS) Dit is een snelgroeiende koffieketen die vaak vergelijkingen trekt Starbucks (Nasdaq: SBUX)Maar de waarheid is dat ze zich niet precies op dezelfde klanten richten. Waarin Dwaas leven Klem, Opgenomen op 27 septemberFool.com-bijdragers Danny Vena, Matt Frankel, CFP en John Quast bespreken de belangrijkste verschillen tussen de twee koffiebedrijven die beleggers moeten kennen.

John Quast: Danny, mag ik je vertellen dat er verschillen zijn die ik zie tussen de Nederlandse broers en Starbucks? Het was nu niet te diep tijdens de epidemie, maar Starbucks geeft echt prioriteit aan zijn eetruimte, die echt een gemeenschapscentrum wil zijn. Terwijl de Nederlandse broers, die eigenlijk een drive-through optimalisatiemachine zijn, proberen mensen zo snel mogelijk naar die lijn te brengen.

Danny Wena: Absoluut.

Speurtocht: In zekere zin vraag ik me af of ze achter een iets andere markt gaan, omdat deze koffie elkaar niet uitsluit, dus de een boven de ander, maar soms vraag ik me af of het genoeg is dat de Nederlandse broers onderscheiden dat ze niet gaan rechtstreeks concurreren met andere koffieketens, ze zijn geoptimaliseerd voor de drive.

Hier in Noord-Florida, Zuid-Georgia, hebben we een keten genaamd Eleana. Elena heeft echt naar de informatie over franchising gekeken, wat erg interessant is, en de eenheidseconomie is daar erg goed in. Ik denk dat ik de Nederlandse broers heb gezien, die erg op elkaar lijken, dus er is veel in de structuur van de Nederlandse broers die ik leuk vind.

Mijn vraag is of ze hier naar de oostkust kunnen komen, waar we een aantal andere ketens hebben, al geïnstalleerd en bekend, en daarom heb ik het geplaatst waar ik het deed, niet vanwege de Rank Starbucks, maar vanwege andere ketens zoals de Nederlandse broers.

READ  PA Dutch Country Wandelen, ontdekken, winkelen | Reclame

Matt Frankel: De laatste verbetering is zeker indrukwekkend. Ik weet dat ze geografisch enigszins aan het uitbreiden zijn, ik zou willen zeggen dat ze pas recentelijk zijn uitgebreid in Texas, maar ze gaan langzaam naar het oosten. Ik hoop dat ik hun product kan proberen, misschien is een van de redenen waarom ik een zeer lage ranking heb, omdat ik geen koffie heb geprobeerd, ik ben een koffieman, maar ik hou van de Nederlandse broers.

Ik hoorde over hen toen ze een tijdje geleden de aflevering van Undercover Boss maakten, ik weet niet of je het hebt gezien, maar de CEO is zeker trots dat ze plezier hebben, zoals Danny al zei. Beste koffiebedrijf en bedrijfscultuur lijkt dat echt te weerspiegelen. Ik raad je zeker aan om dat hoofdstuk te bekijken als je dat nog niet hebt gedaan.

Speurtocht: Naar jouw mening, Mad, heb ik naar dit bedrijf in Gloucester gezocht, en ik was verbaasd over hoe hoog de Gloucester-beoordelingen hiervoor waren. Glassdoor is de mening van een bedrijf over het eigen bedrijf of een mening van een werknemer over het eigen bedrijf. Vooral voor de franchiserestaurantketen verwachtte ik niet veel, maar veel meer dan ik had verwacht, dus het lijkt erop dat mensen daar willen werken.

Dit artikel geeft de mening van de auteur weer dat hij de “officiële” aanbevelingsstatus van een Motley Fool Premium Consulting Service niet accepteert. We hebben geduld! Het in twijfel trekken van een beleggingsthese – zelfs die van ons – helpt ons allemaal kritisch na te denken over beleggen en beslissingen te nemen die ons slimmer, gelukkiger en rijker maken.

READ  Spaanse bureaus Europol betrokken bij onderzoek naar Nederlandse vleesfraude