juni 17, 2024

Groenhuis

Groenhuis is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Full Monty’s Craig Smith in het Dutch Apple Dinner Theatre

Full Monty’s Craig Smith in het Dutch Apple Dinner Theatre

De volledige Monty, een Britse verfilming uit 1997, met een score van David Yasbeck en een boek van Terence McNally. De show laat kijkers kennismaken met zes werkloze staalarbeiders die een gekke manier bedenken om wat geld in te zamelen door een act in Chippendales-stijl op te voeren. De volledige MontyHet werd voor het eerst geopend op Broadway in 2000 en volgt deze personages en hun families terwijl ze proberen externe en interne strijd te overwinnen. Acteur Craig Smith betreedt het podium als Jerry De volledige Monty In het Dutch Apple Dinner Theater.

BWW: Wat is je favoriete onderdeel van acteren?

Smit: Voor mij gaat het altijd om de reactie van het publiek. 300 mensen aan het lachen maken was het grootste gevoel toen ik eerstejaars op de middelbare school was Alles gaat. Sindsdien jaag ik die hoogte na.

BWW: Eén droomrol die je nog niet hebt kunnen spelen?

Smit: Eerlijk gezegd zou ik graag The Baker spelen In het bosOf Leo Bloom erin ProducentenOf over wie dan ook Spamlot. Maar ik wil er zeker deel van uitmaken In het bos Op een bepaald punt in mijn leven. Oh, je hebt er een gehoord…sorry, natuurlijk komt Sweeney tussenbeide Sweeney Todd. Telt het tot vier?

Zwart-wit: De volledige Monty Heel anders dan de laatste show waaraan je deelnam-Ragtijd. Vertel onze lezers iets over hoe je je in zo’n korte tijd voorbereidt van de ene soort show en personage op de andere.

Smit: De grootste verandering voor mij was de muziek. gaat van RagtijdZingt naar behoren Mandy Het was absoluut een verandering voor een rockspeler. Ik ben absoluut zeer comfortabel en klassiek geschoold. Maar het was leuk om mijn vleugels uit te strekken met hedendaags geluid.

READ  Nederlandse automobilisten waarschuwden de Limburgse snelwegen te mijden vanwege sneeuw

BWW: Wat vind je het leukst aan je karakter? De volledige Monty?

Smit: Hij is een vader. Ik ben een vader. Het is een no-brainer. Ik ben zelf gescheiden en kan me vinden in sommige van de gesprekken waarin een dergelijke situatie naar voren komt. Maar ik kan me volledig vinden in het feit dat Jerry alles voor zijn kind zal doen.

BWW: Als je er één moest kiezen, welk personage dan ook De volledige Monty Wat zijn je favorieten (behalve wat je speelt) en waarom zijn ze je favorieten?

Smit: Nou, als ik er één moest kiezen, zou het Malcolm zijn? Hoewel Malcom van Jordon Ross Weinhold in alle opzichten perfect is, zou ik het niet beter of anders doen. Het is zo leuk om naar dat personage te kijken, maar jij hebt voor mij gekozen.

BWW: Wat denk je dat het publiek het meest zal aanspreken aan deze show?

Smit: Eerlijk gezegd weet ik niet hoe ik dit moet beantwoorden. Het is mijn taak om het verhaal van mijn specifieke karakter te vertellen. Dus ik investeer volledig in Jerry’s reis. Op het moment dat je gaat nadenken over wat het publiek ervan zal vinden, anders verlies je de draad van het verhaal. Dus ik hoop absoluut dat ze mee zullen gaan, want het is leuk en de cast doet geweldig werk om dit verhaal te vertellen. Ze kunnen tot het besef komen dat ieders achtergrond anders is en dat het leven van anderen niet beoordeeld mag worden op wat er aan de buitenkant gebeurt; het is wat er aan de binnenkant gebeurt dat telt. Of misschien houden ze van striptease. Lol

READ  Oud-premier Dries van Acht en zijn vrouw kozen in een aangrijpend afscheid voor euthanasie

BWW: Als je er één moest kiezen, wat was dan je favoriete nummer uit de show?

Smit: Ik heb geen favorieten, ik heb geleerd van het hebben van een tweeling. Maar degene die nu in mijn hoofd zit, is ‘Leven met Harold’. Het draait nu door mijn hoofd. En Shannon Connolly zingt in de hel. Vicky is geweldig in de rol. Je moet haar komen zien!

BWW: Wat was het meest uitdagende onderdeel van de voorbereiding op deze productie?

Smit: Ik kreeg het gevoel dat ik mijn kleren zou uittrekken in het bijzijn van niet alleen mijn vrienden en familie, maar ook van honderden vreemden. Onnodig te zeggen dat ik sinds ik deze rol kreeg een vast salade- en sportschooldieet volg. Speciale dank aan mijn vrouw voor haar hulp bij het omgaan met angst, ontspannen en plezier maken. Maar de echte opluchting kwam toen onze regisseur, Victor Legaretta, en onze choreograaf, Ford Heuser, een besloten repetitie hielden, waarbij we met z’n zessen aan de striptease werkten en onze zenuwen trainden. Iedereen was zeer professioneel tijdens het proces.

BWW: Waarom moeten bezoekers komen kijken? De volledige Monty Bij Hollandse Appel?

Smit: Ik wil dat mensen acht keer per week komen kijken naar wat ik zie. Een cast van ongelooflijk getalenteerde artiesten die allemaal perfect geschikt zijn voor hun rol onder de uitstekende leiding van Victor Legaretta. We vinden het geweldig om dit verhaal te vertellen en soms barsten we van elkaar los op het podium. Natuurlijk zijn er een paar strip-T-shirts en enkele volwassen situaties en thema’s, maar dat is het leven. Als we het leven niet luchtig kunnen maken en kunnen genieten van de absurditeit van dit leven, waar is dat dan voor? We zullen zeker de obstakels die in de weg staan ​​‘verwijderen’ en ‘loslaten’.

READ  Nederlandse stad daagt Twitter voor de rechter om complottheorieën te ontkrachten

Bezoek Dutchapple.com voor meer informatie en om je tickets te bemachtigen. De volledige Monty Loopt tot 22 juni.

opmerkingen

Om een ​​reactie te plaatsen, moet u Register En Inloggen.

stemmen Sponsor