april 27, 2024

Hoogtepunten van het WK 2022: Japan verplettert Duitsland met 2-1

De WK 2022 Volg woensdag ook op FS1 Japan Verslagen Duitsland 2-1. vroeg, Marokko En de Kroatië vechten voor 0-0 gelijkspel.

Je kan kijken Elk toernooispel op FOX Sports Family of Networks – Officiële Amerikaans-Engelstalige uitzendpartner – FOX Sports-app en FOXSports.com. Jij kan ook Stream volledige wedstrijdherhalingen gratis op Tubi.

Hier zijn de topspelen van de groepsfase van woensdag.

Duitsland tegen Japan

7′ – Wilde!

Heel even leek het erop dat Japan een vroege 1-0 voorsprong zou nemen, maar dan met een doelpunt van voren Daizen Maeda Snel sluipen.

15′ – Sluiten, maar geen sigaren

Antonio Rüdiger Het was bijna het eerste doelpunt van de wedstrijd, maar de kopbal van de Duitse verdediger ging iets naar rechts.

31′ – Duitsland slaat als eerste toe

Duitsland profiteerde optimaal van het omzeilen van Japan als middenvelder Ilkay Gündogan geschopt in de strafschop.

De Duitse Ilkay Gündogan scoort in 33 minuten een defensief breakgoal tegen Japan

Kijk hoe de Duitser Ilkay Gündogan een doelpunt maakt tegen Japan in de 31e minuut in de FIFA Heren Wereldbeker 2022 na een overtreding in het strafschopgebied.

48′- De late uitslag van de eerste helft wordt teruggedraaid

Na de VAR-beslissing vooruit Kai HavertzHet doelpunt werd afgekeurd wegens buitenspel voor Duitsland, dat aan het einde van de eerste helft met 1-0 voorstond.

De Shuichi Gonda show

De Japanse doelman zette een reeks knappe reddingen in elkaar om de stand op 1-0 te houden.

74′ – gelijkspel

We hebben een goed idee in handen. Middenvelder Ritsu Duan Ze kwam als beste uit de bus en scoorde het eerste doelpunt van Japan van de wedstrijd, waarbij ze ze elk met één doelpunt versloeg.

READ  Ohio domineert Wisconsin, 52-21, in de eerste wedstrijd van de Big Ten Play

De Japanner Ritsu Doan scoort in 75 minuten een doelpunt tegen Duitsland WK 2022

De Japanner Ritsu Doan scoort in 75 minuten een doelpunt tegen Duitsland  WK 2022

Kijk hoe de Japanner Ritsu Doan in de 75e minuut een doelpunt maakt tegen Duitsland tijdens de FIFA Heren Wereldbeker 2022.

82′ – Nieuwe leider!

Na een matig aanvallend optreden kwam Japan laat in de tweede helft tot leven. Slechts enkele minuten na het scoren van zijn eerste doelpunt, Cf Takuma Asano Hij ving een pass op vanaf de rechterkant van het veld en zorgde voor het tweede doelpunt van Japan, wat hen op 2-1 bracht.

De Japanner Takuma Asano scoort in 83 minuten een doelpunt tegen Duitsland WK 2022

De Japanner Takuma Asano scoort in 83 minuten een doelpunt tegen Duitsland  WK 2022

Kijk hoe Takuma Asano uit Japan een doelpunt scoort tegen Duitsland in de 83e minuut tijdens de FIFA Men’s World Cup 2022.

Duitsland was niet in staat om nog een doelpunt te scoren, en we hebben nog een grote verrassing: Japan wint met 2-1!

Blijf op de hoogte voor updates!

Bekijk het volledige WK-schema en hoe je elke wedstrijd live kunt bekijken hier.