maart 29, 2024

Groenhuis

Groenhuis is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Hoogtepunten van het WK 2022: Messi leidt Argentinië naar een 2-0 overwinning op Mexico

Lionel Messi En de Enzo Fernández Ze kwamen met mooie goals in de tweede helft om hun land levend te houden WK 2022 Alive hoopt zaterdag, zo Argentinië Kom terug van een schokkend verrassend verlies vs Koninkrijk Saoedi-Arabië te verslaan Mexico 2-0 in het Lusail Stadion in Qatar.

Samenvatting van de wedstrijd tussen Argentinië en Mexico | WK 2022

Argentinië herstelde zich van hun schokkende nederlaag tegen Saoedi-Arabië met een 2-0 overwinning op Mexico dankzij doelpunten van Lionel Messi en Enzo Fernandez.

Hier zijn de belangrijkste toneelstukken.

Argentinië tegen Mexico

5′: voortijdige zwaarlijvigheid

Mexico en Argentinië kregen allebei enkele vroege kansen en voeren hun intensiteit op.

13′: Mexico ziet er goed uit en het publiek is luidruchtig

El Tri kreeg een vroege kans en zet Argentinië onder druk tegen misschien wel de meest opwindende omgeving van het WK 2022 tot nu toe.

16′: De scheidsrechters bijten niet bij het falen van Otamendi

Argentijnse verdediger Nicolaas Otamendi Probeer alles om een ​​voorsprong op Mexico te krijgen.

22′: Gele kaart tegen Mexico

28′: Argentijnse beurt in een grote overtreding

Pak de heersers Marcos Acuna installeren Kevin Álvarez.

34′: de wereld. beker. Opmerking.

Mega Save – Wat is er nog meer nieuw? – door Ochoa memo op mij Lionel Messi Een vrije trap hield het doelpuntloos.

De Argentijn Lionel Messi stond op het punt zijn eerste doelpunt van de wedstrijd te maken, nadat Ochoa er tegen had geschopt

De Mexicaan Guillermo Ochoa raakte de bal na een goede kans voor Lionel Messi, Argentinië.

READ  Travis Kelce's reactie toen NFL-fans Taylor Swift uitjouwden tijdens zijn spel

42′: Guiterrez naar binnen voor Guardado

Invaller wissel laat in de eerste helft naar Mexico.

45′: Grote redding voor Martinez!

Alexis VegaHij redde de vrije trap met een geweldige inzet van de Argentijnse doelman Emiliano Martínez voor reservering Je ziet het niet van het bord.

De Argentijn Emiliano Martinez maakte een ongelooflijke redding

De Mexicaan Alexis Vega loste een geweldig schot na het winnen van een vrije trap en de Argentijn Emiliano Martinez maakte een prachtige duikredding.

64′: Messi levert

Argentinië had een doelpunt en een overwinning nodig om Messi’s laatste WK te overleven. De superster gaf de eerste daarvan een mooie en misschien wel legendarische kick toen zijn land die het meest nodig had.

De Argentijn Lionel Messi scoort in de 64e minuut een doelpunt tegen Mexico

Kijk hoe Lionel Messi een doelpunt scoort tegen Mexico in de 64e minuut in de 2022 FIFA Men’s World Cup.

Fans reageren op het doelpunt van Messi!

Messi hield de Argentijnse WK-hoop levend en bracht hun fans tot razernij.

87′: DOS EEN CERO

Argentinië scoorde een cruciaal verzekeringsdoelpunt voor een plus-1 in doelsaldo op het WK 2022, dankzij een prachtige curling-poging langs Ochoa. Enzo Fernández.

De Argentijn Enzo Fernandez scoort in de 87e minuut een doelpunt tegen Mexico

Kijk hoe de Argentijnse Enzo Fernandez scoort tegen Mexico in de 87e minuut in de 2022 FIFA Men’s World Cup.

voor de wedstrijd

toneelopstelling

afstand 2-1 verlies aan Koninkrijk Saoedi-Arabië Dinsdag gaat Argentinië de wedstrijd van zaterdag in op zoek naar een overwinning en probeert het voor het eerst in de geschiedenis van het team verliezen te vermijden in hun eerste twee WK-wedstrijden.

READ  Kans op deal met Mets daalt naar "55%"

Aan de andere kant wil Mexico daarmee herstellen van een doelpuntloos gelijkspel Polen eerder deze week.

Ik zing met passie

Lees verder wereldbeker:

Bekijk het volledige WK-schema en hoe je elke wedstrijd live kunt bekijken hier.

Haal meer uit FIFA World Cup 2022 Volg je favorieten voor informatie over games, nieuws en meer