april 12, 2024

Groenhuis

Groenhuis is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Ik gebruik de Nederlandse oven van Lodge al 8 jaar en het is het meest duurzame kookgerei dat ik ooit heb gehad

Ik gebruik de Nederlandse oven van Lodge al 8 jaar en het is het meest duurzame kookgerei dat ik ooit heb gehad

Bijna acht jaar geleden kregen mijn partner en ik ons ​​eerste kookgerei als koppelcadeau. Het voelde als een gedenkwaardige gebeurtenis: we waren een nieuw tijdperk van volwassenheid binnengegaan en erkenden dat we regelmatig uitgebreide maaltijden voor onszelf zouden koken. Maar ik had nooit gedacht dat ons eerste kookgerei, al die jaren later, nog steeds iets zou zijn dat we met trots in onze keuken tentoonstellen en regelmatig gebruiken.

Het is die kookpot Lodge Emaille Gietijzeren Dutch Oven. Hoewel hij bijna tien jaar oud is, werkt hij nog steeds alsof hij gloednieuw was, en nu kun je hem zelf scoren met 49% korting.

Lodge Emaille Gietijzeren Dutch Oven

Amazone


De Lodge Nederlandse oven Het is het meest duurzame kookgerei dat ik bezit. Hoewel er wat brandwonden aan de buitenkant zijn omdat we hem voornamelijk op het fornuis gebruiken (ik zou deze kunnen schoonmaken, maar dat wil ik niet), heeft dit geen invloed op hoe goed hij werkt: zodra de pan opwarmt, worden de bodem en beide De zijkanten worden gelijkmatig warm en de warmte ontsnapt niet uit het geëmailleerde gietijzer – en in een slowcooker, spaghetti. Deze eigenschappen zijn vooral belangrijk omdat het onze favoriete drank is geworden voor sauzen en kippensoep.

Het ontwerp van deze braadpan is doordacht en praktisch. De schuine en hoge zijkanten geven me genoeg ruimte om sauzen en soepen te roeren zonder dat ze op het aanrecht spatten, en de bodem is breed genoeg om vlees – inclusief kipfilets en worstjes – met in blokjes gesneden uien en knoflook bruin te maken tot een knapperig uiterlijk. .

Hoewel ik dol ben op koken, ben ik lui in de keuken, dus wat ik echt leuk vind aan deze pot is dat hij niet veel moeite kost om te gebruiken (hij weegt ongeveer 15 pond en dus een beetje gedoe om hem in de pan te laden). fornuis, vooral als je in één pan wilt eten.Deze pot met munt en lamsworst We hebben onlangs couscousvlokken gemaakt met ander keukengereedschap, behalve een extra kom om de couscous in te bewaren voordat we alle ingrediënten na het koken door elkaar mengen.

Koken in een Dutch oven is een van de gemakkelijkste manieren om uw leven gemakkelijker te maken. Aan het eind van de avond hoef je minder af te ruimen en dankzij de geëmailleerde binnenkant van de pan komt het eten er perfect uit. De binnenkant van mijn Lodge Nederlandse oven krijgt zelden vlekken, maar ik veeg hem af met heet water en een spons als ik klaar ben met het gebruik ervan. Het mag zelden worden geweekt of afgeveegd.

Trendyre braadpannen kunnen meer dan $ 500 kosten, maar ik zal mijn Lodge Dutch oven pas vervangen als ik hem volledig heb vervangen – hoewel ik betwijfel of ik dat ooit zal doen. Na bijna tien jaar ononderbroken gebruik heeft het me nooit in de steek gelaten en heeft het geen tekenen van barsten of andere ernstige slijtage vertoond, waardoor ik zou denken dat het niet nog een decennium meegaat.

Als je op zoek bent naar een pot die jarenlang voedsel kan verdragen zonder klachten, dan raad ik hem ten zeerste aan Lodge Nederlandse oven. Nu de korting 49% is, is er geen beter moment om er zelf een te kopen.

Koop meer Lodge-kookgerei:

Gietijzeren koekenpan van 9 inch

Amazone


Gietijzeren pan van 12 inch

Amazone


Geëmailleerde gietijzeren ovale braadpan van 3,6 liter

Amazone


Gietijzeren wok van 14 inch

Amazone


5-kwart gietijzeren dubbele Nederlandse oven

Amazone


De prijs op het moment van publicatie was $ 68.

READ  Nederlandse mannen vijfde in indoor conferencetrack treffen | Bella