april 23, 2024

Lady Dutch Smoother Washington | Bella

Bella – Dit is een conferentiespel voor Bella Lady Dutch op dinsdagavond en ze droegen de demonen uit Washington. Met Lady Dutch op 16-0, duurde het niet lang om te beslissen welk team zou domineren.

Bella Einde lijn tot eindlijn, zijlijn tot zijlijn Verdediging de demonen wankelden, en ze konden hun houvast niet vinden. Nederlandse defensie leegde Washington en dwong omzet na de verkoop. Omdat Bella na een kwartier een voorsprong van 25-6 nam, werden die omzetten omgezet in meerdere punten. In die run van de eerste periode sloeg Anna Childerston een paar drieën met drie slag, terwijl Kennedy von Warque een voorsprong van drie punten verspeelde.

Het tempo vertraagde aanzienlijk in de tweede strofe, waarbij Bella een voorsprong van 9-4 had en een voorsprong van 34-10 bij de rust. Silderston en Kennedy van Wark vonden opnieuw het net vanaf drie punten op het kwart.

Halverwege het derde kwart zette Hayley van Wark een driepuntsspel om naar 45-10, en de lopende klok werkte. Het vertraagde de Nederlanders niet, want Reagan van Wyk scoorde drie punten met vier opeenvolgende lange ballen. Met een voorsprong van 56-14 voor Lady Dutch in de laatste acht minuten maakte Childerston drie doelpunten.

In de vierde periode kwamen Silderston en Eliza Van Gee in de winnende cirkel met een 66-18 overwinning op Bella in een driepuntspartij.

“Het is een goede overwinning, we hebben het nodig”, zei Bella-coach Blaine Forsyth. “We hebben gedaan wat we wilden doen en hebben een aantal spelers wat vrije tijd kunnen geven. Ons tweede kwartaal was niet goed, maar we reageerden goed na de pauze. We hopen dit momentum op te vangen in de wedstrijd van vrijdag in Norwich.