mei 3, 2024

Patriots Cardinals scoren, snelle punten: de verdediging van New England gaat achter Arizona aan zonder Kyler Murray voor grote overwinning

De Patriots schoven dit seizoen op naar 7-6 na het winnen van “Monday Night Football” van de Cardinals, 27-13. De overwinning duwde New England niet alleen terug boven de 0,500, maar plaatste het ook op de zevende plaats in de AFC playoff-foto, waarbij het de Chargers en Jets oversloeg.

Dit was een wedstrijd vol met een breed scala aan blessures, maar niet opmerkelijker dan de Cardinals quarterback Kyler Murray. Hij liep pas in de derde wedstrijd van de wedstrijd een contactloze knieblessure op en moest van het veld worden gehaald. Voorlopige tests worden gerapporteerd Men vreest dat Murray zijn voorste kruisband heeft gescheurd, wat zijn seizoen zal beëindigen als/wanneer een MRI bevestigt. Dat zou Colt McCoy in de startpositie onder het midden duwen alsof het maandagavond was.

Onder dwang was McCoy solide en hielp Arizona voor rust naar een velddoelpunt te springen. Met back-to-back balbezit in de eerste helft die velddoelpunten opleverde, kwam New England vroeg in de tweede helft op 13, maar het was grotendeels weer een stotterend optreden aan de aanvallende kant van de bal. Patriotten.

Hun verdediging was echter in staat om hen naar de overwinning te stuwen nadat ze aan het einde van het derde kwartaal ups en downs hadden gehad tijdens opeenvolgende runs. De eerste was een Kyle Dugger die DeAndre Hopkins werd opgedrongen die werd gepakt door Raekwon McMillan en 29 yards terugkeerde voor een touchdown om met 20-13 omhoog te gaan. Bij het volgende balbezit van de Cardinals sloeg Josh O’Shea McCoy van zijn pad en viel hij in de armen van rookie Marcus Jones. Daarna zorgde de aanval voor een drive van vijf play, 63 yard, met als hoogtepunt een ontvangst van 39 yard van Hunter Henry om twee scores op te leveren op weg naar de overwinning.

Mack Jones was 24 van de 35 in de nacht voor 235 yards en een onderschepping. Terwijl het achterveld onhandig was, pakten eerstejaars Pierre Strong Jr. en Kevin Harris de speling op, elk in staat om de eindzone te vinden. Aan de kant van Arizona eindigde McCoy met 246 yards en 27 onderscheppingen van 40 passes. James Conner haastte zich 15 keer voor 85 yards en een touchdown.

READ  De volleybalspeler van Duke zei in een onlangs vrijgegeven verklaring dat functionarissen van de Brigham United University er niet in slaagden om raciale intimidatie tijdens de wedstrijd te stoppen.

Bekijk onze afhaalrestaurants hieronder voor een meer diepgaande analyse van hoe deze game zal evolueren.

Waarom wonnen de Patriots?

Voor het grootste deel van deze wedstrijd leek het erop dat de aanval opnieuw de ondergang van New England was. Er waren een aantal twijfelachtige play-calls, waaronder een eerste helft met nog 10 seconden te gaan in de eerste helft die bijna resulteerde in een omzet die een scoringskans zou hebben gedood. Er waren ook momenten in dit spel dat Mac Jones zichtbaar gefrustreerd was over hoe de aanval werkte.

Dat gezegd hebbende, het is verbazingwekkend hoe een paar belangrijke verdedigende acties niet alleen het script rond dit spel kunnen veranderen, maar ook de stemming aan de zijlijn van New England kunnen verlichten. In de tweede helft veegde de verdediging van de Patriots de aanval van Arizona en zette Colt McCoy onder druk. Als team verzamelde New England zes zakken, waarvan de helft afkomstig was van linebacker Josh Uche. Matt Goodon is ook een steunpilaar geweest in de achtertuin van de Cardinals en voegde 1,5 zak toe aan zijn toch al hoge carrièretotalen.

Deze meedogenloze druk hielp om in de tweede helft af te sluiten en droeg ook bij aan een van de belangrijkste omslagen in deze wedstrijd. Na een gedwongen Dodger-onhandige poging op Hopkins en de bal gescoord door McMillan, kon Uchi McCoy snel onder druk zetten voor het daaropvolgende balbezit. Hij kwam aanstormend vanaf de linkerkant van de lijn en raakte McCoy net toen hij Hopkins probeerde te raken met een diepe bal aan de linkerkant. Hierdoor werd de bal afgebogen en landde hij in de armen van Marcus Jones om een ​​laatste drive op te zetten en de 14-puntszwaai te voltooien. New England heeft dit seizoen nu 85 punten op zijn omzet gescoord, het meeste in de NFL.

Hoewel de aanval de hele wedstrijd nog in een beter ritme moest komen, was de touchdown drive na een onderschepping door Jones een veelbelovende zet. Het belangrijkste spel op die rit was de ongebruikelijke – zij het welkome – diepe trap van Hunter Henry van 39 meter die hen binnen de 5-yardlijn plaatste. Als ze meer van die diepe schoten in hun aanval kunnen krijgen, zal dat een grote bijdrage leveren aan het helpen van New England om het ‘postseason’ in te gaan.

READ  Atleten op de middelbare school beginnen geld te verdienen met marketingdeals na een beslissing van de NCAA

Nog een opmerking over de overtreding: met Damien Harris (lies) eerder uitgesloten voor deze wedstrijd en Ramondry Stephenson (enkel) vroeg uit de wedstrijd, heeft New England rookies Kevin Harris en Pierre Strong Jr. groot zien worden. Beide running backs van het eerste jaar vonden de eindzone en bereikten in totaal 96 yards met een gemiddelde van 7,3 yard per carry.

Waarom verloren de Cardinals?

Het is natuurlijk nooit ideaal om een ​​quarterback te verliezen door een blessure in slechts drie wedstrijden in een wedstrijd, maar deze wedstrijd was te winnen voor Arizona, zelfs met Colt McCoy onder de middenpositie. Hij was in staat om de bal vroeg tegen die Patriots-verdediging te bewegen, maar kon ze niet helemaal wegleggen en scoorde een touchdown op slechts één van de drie rode zone-drives in de eerste helft.

In de laatste seconden van de eerste helft zette Cliff Kingsbury zijn thema van hyperagressief zijn op de vierde plaats voort en behield zijn aanval op het veld met nog 36 seconden te gaan op de 32-yardlijn van New England. McCoy had Trey McBride voor het eerst open in de flat, maar de ervaren kicker kreeg geen genoeg van de bal, waardoor Jahlani Tavai van Patriots hem kon omdraaien en een omzet kon forceren bij downs. Dat gaf de bal terug aan de Patriots, die snel het veld afliepen en een velddoelpunt schopten om binnen drie te scoren. Deze gemiste kans op de vierde plaats aan het einde van het tweede kwartaal weerhield Kingsbury er niet van om de envelop op de vierde plaats neer te zetten bij het volgende balbezit van het team, dat hij ook niet wist om te zetten.

Het was na dat punt dat de verdediging van de patriotten de kardinalen in de tang nam en ze omzet begonnen te produceren die hen naar de overwinning dreef.

READ  Giants en Cardinals spelen in 2024 op Rickwood Field, het voormalige Birmingham Black Barons-park: Bron

Naast enkele twijfelachtige beslissingen over cruciale runs en slecht spel langs de aanvalslinie, waren de Cardinals grotendeels ongedisciplineerd. Ze kregen acht strafschoppen, waarbij een paar belangrijke acties vroegtijdig werden gewist, waaronder een illegale omzet die een derde en 13-run conversie door Hopkins op het tweede balbezit van de avond verwijderde. De overtreding heeft de schijf effectief gedood.

keerpunt

De belangrijkste swing van deze wedstrijd was ongetwijfeld de onhandige poging van Hopkins en keerde terug voor een touchdown. Net daarvoor dwong de verdediging van de Cardinals een aanval van de Patriots met drie doelpunten af ​​die iets meer dan 90 seconden duurde, en het voelde alsof New England zwaaide met de interne brandwond. Deze primeur en score van McMillan gaf de club echter een nieuw leven en leidde tot een run van 14-0 waardoor de Patriots konden winnen.

Hopkins was erg slordig in zijn omgang met het voetbal bij de onhandige poging, waarbij hij de bal in één hand hield en zijn arm wijd uitstak vanaf zijn borst. Hierdoor had Dugger voldoende ruimte om het gratis te krijgen.

Speel het spel

James Conner’s 10-yard touchdown-run in het tweede kwartaal zou verloren kunnen gaan in de hitte van de nederlaag, maar het was een enorm vertoon van kracht van de kant van de ervaren linebacker. Hij pakte de eerste en het doelpunt vanaf de 10-yardlijn in de buik, en het leek erop dat hij zou worden gestopt voor minimale winst, waarbij hij een groep witte truien tegenkwam rond de scrimmagelijn. Conner had echter andere plannen en besloot naar de eindzone te gaan, waarbij hij Patriots veiligheid Devin McCourty meenam.