juni 15, 2024

Groenhuis

Groenhuis is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

‘Rich Men North Of Richmond’-zanger annuleert concert vanwege hoge ticketprijzen – Deadline

‘Rich Men North Of Richmond’-zanger annuleert concert vanwege hoge ticketprijzen – Deadline

Oliver Anthony heeft er niets van.

De zanger achter de hitlijstsingle “Rich Men North of Richmond” zei op sociale media dat hij een concert gepland voor 27 september in Tennessee had geannuleerd vanwege de hoge ticketprijzen.

“De wedstrijd van Cotton Eyed Joe is afgelast”, schreef hij deze week op Facebook, verwijzend naar de arena van Knoxville waar hij zou spelen. “Uiteindelijk is het mijn schuld dat ik niet rechtstreeks contact heb gehad met de plaatsen die contact met ons hebben opgenomen.”

Kaartjes voor de show kosten $ 99, terwijl de fan-meet-and-greet $ 199 kost.

Zijn post volgde op een eerdere post waarin hij schreef: “Mijn excuses voor de prijs bij Cotton Eyed Joe’s. Ik heb een vriend van mij die me probeert te helpen bij het boeken van optredens. Ik vertelde hem dat ik niets boven de $ 40 wil doen.” een kaartje en het is het beste om niet meer dan $ 25 per stuk te gaan. “Dit moeten betaalbare shows zijn. Betaal alsjeblieft geen $ 90 voor een kaartje. Ik zal de details met hem uitwerken en als we dit evenement ergens anders moeten verplaatsen, zullen we zullen.

Een nieuwe concertdatum is nog niet vastgesteld op 27 september, maar de zanger heeft tot en met oktober ruim zes data geboekt.

“Mijn bord was vol en ik delegeerde de verantwoordelijkheid aan iemand anders om mij te helpen met de reservering”, schreef hij in een daaropvolgende Facebook-post. “Ik wijs niet met de vinger naar Cotton Eyed Joe, en ik weet niet waar het misverstand is gebeurd. Ik ben gewoon boos om die prijzen te zien. We zullen een andere plaats in de omgeving van Knoxville vinden die een kaartje van $ 25 kan kopen en een gratis ontmoeting. Ik zal werken aan het terugbetalen van je tickets uit mijn eigen budget als dat niet lukt. Dit zal nooit meer gebeuren. Bedankt voor je geduld. Ik ben nog steeds aan het leren hoe dit allemaal werkt.

READ  Geruchtenrapport: Vince Ott, Triple H Knight, Brian Pillman Jr., WWE-naam

“Rich Men North of Richmond” zorgde vorige maand voor veel opschudding. Nadat het nummer bovenaan de Apple-, Spotify- en iTunes-hitlijsten stond, schreef het politiek geladen nummer vorige maand geschiedenis van Billboard door de eerste keer te worden dat een artiest zonder eerdere hitlijsten op nummer 1 debuteerde sinds het begin van de Hot 100 in 1958. En het nummer viel gewoon weg. uit de Top tien in zijn vierde hitparadeweek.

Anthony’s lied, een boer en voormalig fabrieksarbeider uit het platteland van Virginia, kreeg voor het eerst aandacht op sociale media met de teksten waaronder ‘je dollar eindeloos belasten vanwege de rijke jongens ten noorden van Richmond’.