mei 3, 2024

San Antonio vs. Los Angeles, Eindresultaat: De Spurs versloegen de Lakers lelijk met 109-99

Na de zoete overwinning van maandag tegen de Hornets, behaalden de Spurs vanavond een lelijke overwinning, niet door te goed te spelen, maar door harder dan hard te spelen. Lakers team, en behaalde een 109-99 overwinning in Sacramento.

De California Summer League Classic is een warming-up voor de echte Summer League, die vrijdag begint in Las Vegas, waar Victor Wimpanyama zijn eerste wedstrijd zal spelen in de Silver and Black terwijl de Summer Spurs het opnemen tegen de Summer Hornets in misschien wel de meest bekeken spel van de zomer. De competitiewedstrijd in de geschiedenis van zinloze en overschatte trainingswedstrijden gespeeld door een groot aantal spelers die nog nooit samen hebben gespeeld.

Aangezien de competitie van vanavond helemaal draait om spelersbeoordelingen, zal ik me in de samenvatting concentreren op de prestaties van individuele spelers en de gebruikelijke berichtgeving over het spelverloop overslaan, wat er niet toe doet in dit soort oefenwedstrijden.

Speler samenvattingen

• Victor WimbanyamaNiet volledig aanwezig. Het is alsof het er niet eens was.
  • Julien ChampagneLaat je niet misleiden door de zachte smaak. Hij is zo flexibel dat je nauwelijks merkt hoe goed hij kan basketballen. In twee wedstrijden in Sacramento was hij MVP. Tottenham heeft een geweldige keuze gemaakt door deze man een langdurig contract te geven.
  • Dominicus Barlow– Hij presteerde niet zo dominant als tegen de Hornets, maar hij hield stand tegen een sterk team uit Los Angeles en maakte een cruciaal blok toen de tijd om was in de eerste helft om de voorsprong van San Antonio te behouden. Hij speelde vanavond een zeer solide wedstrijd zonder de flitsende statistieken van de wedstrijd van maandag.
  • Vorstelijke Branham– Sterke start van de wedstrijd, toonde veel rebound bij aanvallen. Hij is geen geweldige verdediger en dat is een deel van zijn spel waar hij aan moet werken. Hij is al een heel goede doelpuntenmaker.
  • Charles PediacoHij leek een beetje in de war in het eerste deel van de wedstrijd. Hij begon zijn balans te vinden in de tweede helft toen Tottenham hem speelde in de line-up met Barlow en zijn lengte gebruikte om aan beide kanten solide prestaties te leveren. Hij zal veel werk nodig hebben in de G-League, maar hij ziet eruit als een solide pick-up.
  • Mijnheer SissokoZijn aanval heeft nog een lange weg te gaan, maar de man is een elite verdediger en hij speelt met een voorsprong.
  • Blake WeslyBlake heeft vanavond een veel betere aanvalspoging. In plaats van de bal naar de basket te drijven, speelde hij meer aanvallend en nam hij schoten vanaf het middenbereik wanneer die beschikbaar waren. Zijn verdediging was als altijd solide. Het spel kan voor hem vertragen.
  • Chandy Brown– Hij is een man die hard speelt, maar het is onwaarschijnlijk dat hij de NBA haalt. Hij deed alles wat de coach hem zei, hij is echt een sterke speler.
  • Erik Stephenson-had niet veel impact, behalve dat hij een mooie open drie sloeg.
  • Javante McCoy– Sla een schot aan het einde van het eerste kwart om de voorsprong van Tottenham te herstellen.
  • Set Milner– een sluipschutter die niet veel in zijn spel lijkt te hebben.
  • Jos Carlton– Een grote blauwe plek die er soms beter uitzag dan Pediaco.
  • Matt Nielsen (Coach) – Het is een stevige taak om een ​​groep spelers die nog nooit samen hebben gespeeld er goed georganiseerd uit te laten zien in termen van aanval en verdediging, in ieder geval totdat het een beetje raar werd in de tweede helft.
READ  De Mets moeten een manier vinden om te winnen zonder dat Pete Alonso geblesseerd raakt

opmerkingen

• Opnieuw kenden de Spurs een snelle start en zagen ze er beter georganiseerd uit dan de pick-ups die de Lakers speelden. Los Angeles zorgde ervoor dat het niet explodeerde met heet schieten, en ze kwamen terug in het spel en namen de leiding aan het einde van de eerste helft,
  • Hoewel hij getalenteerd is aan de top van Tottenham’s selectie van de zomercompetitie, zit hij niet zo diep. Toen de rookies eenmaal op de bank zaten, was er niemand op het veld die je kon spelen in een reguliere seizoenswedstrijd van de NBA.
  • De Lakers hebben een heel mooi frontveld voor hun Summer League-team. Castleton is een echte rim guard, en misschien krijgt hij dit jaar veel minuten in Los Angeles.
  • Champagnie scoorde 10 punten op zijn eerste drie schoten. Het is moeilijk om efficiënter te zijn dan dat.
  • Max Christie dook naar binnen om de tweede helft te beginnen om het interessant te maken, maar een enorme spurt van Champagne en Tottenham pakte het zilver en zwart met 13 na drie.
  • De Spurs verloren hun kalmte een beetje om aan het laatste kwartaal te beginnen, toen ze dit jaar voor het eerst in Californië op een zomercompetitieteam begonnen te lijken, maar ze herstelden het schip en behaalden een overwinning door rebounds te grijpen en op eigen kracht te stoppen. Ik heb ze nodig.

De Spurs-zomerploeg speelt vrijdagavond tegen de Hornets in Las Vegas in Victor Wimpanyama’s eerste optreden in een Spurs-tenue. Het wordt landelijk uitgezonden op ESPN en dat wil je niet missen.

READ  Villarreal - Liverpool: halve finales Champions League, tweede etappe - live! | Champions League