Staat Krachtpatser Dutch Fork |  Productzone

Staat Krachtpatser Dutch Fork | Productzone

GOOSE CREEK — Zeg wat je wilt over het record van Stratford High School in niet-regionaal spelen, maar één ding is zeker: de Knights ontwijken niemand, inclusief het topprogramma in de staat, Dutch Fork High School.

Silver Fox vindt plaats in Ray Stockley Field

Stratford-coach Denny McDaniel had zeker een mindere tegenstander kunnen kiezen voor de thuisopener van de Knights. De Silver Foxes domineerden met 64-21. Ze rolden meer dan 440 yards van de aanval op en scoorden tweemaal op de verdediging en eenmaal op een kickoff return.

“Ik ben erg trots op de inspanningen van onze kinderen”, zei McDaniel. “Het is duidelijk dat we niet op het niveau van het Nederlands Fork-kampioenschap zitten. Mijn petje af voor coach (Tom) Knotts. Het is een zeer goed gecoacht voetbalteam en zeer gedisciplineerd. Het was een leerzame ervaring voor ons. Het was geweldig om deze ervaring kunnen hebben.

De bezoekers scoorden op vijf van de zes balbezit in de eerste helft – drie velddoelpunten en twee touchdowns – om tijdens de rust een comfortabele 23-0 voorsprong op te bouwen en dit seizoen naar 4-0 te gaan.

Stratford verloor met 28-14 in Lexington en werd op 16 september 0-2 in een wegwedstrijd in Carolina Forest. Dutch Fork leidt naar het noorden naar Augusta.

Het grootste deel van de eerste helft werd gespeeld onder een aanhoudende regen en Stratford verloor de natte bal uit de openingstrap. Dutch Fork maakte van het korte veld een velddoelpunt van 29 yard van Justin Welch. Welch voegde in de openingsperiode nog een chipshot toe, een 27-yarder, op het tweede balbezit van Dutch Fork.

READ  Advocaten van MH17-slachtoffers geïntimideerd tijdens Nederlands proces - RTL Nieuws | Mighty 790 KFGO

Toen de regen in het tweede kwartaal begon te vallen, kregen de Foxes nog meer grip om de gedemoraliseerde ridders te ontkennen. Quarterback Landon Danley dekte een 40-yard drive af met een 14-yard run om er 13-0 van te maken met 5:49 over in de eerste helft.

Na een korte punter raakte Fox quarterback John Hunt ontvanger Jacob Hamilton voor een 33-yard touchdown in het midden. Het extra punt met nog minder dan drie minuten te gaan in het tweede kwart bezorgde de Foxes een 20-0 voorsprong. Welch’s 23-yard field goal op het laatste spel van de eerste helft gaf hem 11 punten en verhoogde de voorsprong naar 23-0.

Dutch Fork versloeg de Knights met 225-44 in de eerste helft. Hunt was 6 van 10 voor 98 yards en Donley liep voor 52 yards.

Stratford-verdedigingslijnwachter Darrell Holmes probeerde de Knights te punteren in het openingsspel van de tweede helft en gooide een onderschepping naar de Fox 33. Maar een spel later rende Danley langs de zijlijn voor een onhandige poging en 70 yards en een verdedigende touchdown. .

Foxes running back Maurice Anderson voegde een touchdownrun van 15 yard toe aan de buitenkant om het 37-0 te maken met nog 4:30 te gaan in het derde kwartaal.

Er werden in die periode echter geen teams gemaakt en metaforisch bleef vuurwerk ontploffen.

Stratford quarterback Jalen Berry brak de shutout met een 21-yard run in het midden met minder dan drie minuten te gaan, en Dutch Fork’s Chandler Berry ging 80 yards voor een touchdown op de daaropvolgende aftrap.

READ  Nederlandse automobilisten waarschuwden de Limburgse snelwegen te mijden vanwege sneeuw

Er waren nog twee vuurwerk in het derde kwartaal. Stratford kick-returner Savion Jones reageerde op Perry’s uitbarsting en keerde de aftrap 90-yards terug voor een score. Paul Taylor van Dutch Fork scoorde op het 8e punt van de Wildcat in de laatste minuut van de derde om er 51-14 van te maken.

“We kregen niet het resultaat dat we wilden, maar onze kinderen bleven vechten”, zei McDaniel.

Tim Lloyd scoorde op een 3-yard run voor Stratford’s laatste punten in het vierde kwartaal.